‘Angela Groothuizen in gesprek met SBS 6′

Het vertrek van Angela Groothuizen bij The Voice of Holland zou wel eens een niet op zichzelf staande gebeurtenis kunnen zijn. Daar speculeert Albert Verlinde op in RTL Boulevard. “Angela is twee jaar terug natuurlijk binnengekomen bij RTL om programma’s te presenteren. Dat is bijna niet gebeurd, ze is gaan jureren voor haar beroep. Het schijnt te zijn dat Angela ambities heeft om meer te gaan presenteren. Dat gaat alleen niet onmiddellijk bij RTL gebeuren. Daarom zou ze ook gesprekken voeren met SBS 6, zodat ze met de programma’s van Talpa haar beste beentje voor kan zetten.”

De showbizzdeskundige vervolgt: “Ik denk echt dat er meer aan de hand is dan alleen weggaan bij een programma, maar dat ze echt naar een andere zender gaat.” Dat Groothuizen nu op vakantie is, komt haar dan ook goed uit. “Angela is altijd heel eerlijk, als je haar nu gaat interviewen, gaat ze teveel zeggen.”

Bij RTL heeft Angela de eenmalige uitzending Sing It gepresenteerd, welke in het nieuwe jaar voor een hele serie terugkeert bij SBS 6. Ook maakte ze het klusprogramma SOS Verbouwing, waar ze zelf uitstapte vanwege de gang van zaken. Onlangs vertelde ze daar over in Vara Gids: “Ik heb zes van die programma’s gemaakt voor RTL en wil er eigenlijk geen woord meer aan vuil maken. Ik doe dat nooit en nooit meer. Wat was dat programma slecht geproduceerd, schandelijk gewoon. Het moest met niks gemaakt, gisteren klaar en was heel liefdeloos.”

Angela was verder te zien als jurylid in X Factor en coach bij The Voice of Holland. X Factor slaat in 2012 over en het is nog maar zeer de vraag of deze talentenjacht weer terugkeert. Bij The Voice of Holland wordt ze na het lopende seizoen uitgezwaaid, wel is ze vanaf eind januari nog te zien in de korte reeks The Voice Kids. Daarna lijkt haar agenda bij RTL dus blanco.

Zie ook:
- John de Mol zet Angela Groothuizen uit The Voice
- Breuk Avro en Angela Groothuizen centraal in Profiel
- Coaches The Voice Kids: Angela, Marco + Nick & Simon
- Angela Groothuizen twijfelt over jureren in X Factor
- RTL in 2012 niet met X Factor maar TVOH Junior

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “‘Angela Groothuizen in gesprek met SBS 6′

  1. Robin

    Dit gerucht zou me niets verbazen. Er is al zoveel gespeculeerd erover op internet en ikzelf denk ook dat Angela naar SBS6 gaat.

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Tja, als ze naar sbs6 gaat, dan is ze wat mij betreft direct een A ster bij die zender :)

      /   Reply  / 
  3. samantha

    ik ben geen sbs fan. maar nu opeens heeft ze van alles temekkeren over rtl vind ik dus ook schandelijk ze mag dankbaar zijn dat ze de kans kreeg bij rtl .. bahh bah kijk nu wel ergens anders tegen haar aan

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Te mekkeren op RTL? Oja? Ze geeft alleen af op de productie van SOS Verbouwing, programma dat ze bij RTL presenteerde.

        /   Reply  / 
  4. Peter

    Ik had al het vermoeden dat ze in gesprek was, maar denk dat dit gesprek al in een heeeeel ver gevorderd stadium is… en dat ze gewoon mooie programma’s gaat presenteren op 6!!! ( Wat trouwens de nieuwe naam van SBS6 )

      /   Reply  / 
  5. mlbakker

    het is een schande dat een vrouw als Angela wordt ontslagen. Zij is de enige die haar werk serieus neemt en alle deelnemers een warm hart toedraagt, dus ook de kandidaten die ze niet coacht. Zij doet niet mee aan de gebbetjes en geintjes, maar heeft alleen oog voor de inspanningen van alle deelnemers. SCHANDALIG, zo’n integer en betrokken mens een schop te geven. Bah, voor mij is de glans van The Voice er helemaal af. Jammer. Ik kijk wel naar haar op SBS6. Trouwens, Borsatotreft ook geen blaam. Het hele panel zou moeten opstappen, maar dan moeten ze contractbreuk plegen natuurlijk. Geld maakt niet gelukkig, heren, en de Mol is natuurlijk goed voor jullie salaris. Hij heeft miljoenen, die jullie door jullie professionaliteit voor hem verdiend hebben. Nare smaak hou je eraan over…..

      /   Reply  / 
    1. samantha

      weet niet of je weet the voice is van john de mol hij wilt angela voor sbs , en daarom gaat zij weg bij rtl en thevoice

        /   Reply  / 
  6. Michel

    Bij SBS6 gaat ze dan waarschijnlijk Hart in Aktie en Sing it doen. Een mogelijke terugkeer van De Uitdaging sluit ik ook niet uit. Dat zou een goede zet zijn van SBS. Ook kan ze worden toegevoegd aan de jury van The Winner is.

    Andere presentatoren die mogelijk gaan overstappen zijn Linda de Mol,Bridget Maasland, Paul de Leeuw en Jack Spijkerman

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Dat Angela Sing It gaat doen lijkt me duidelijk. Maar Hart in Aktie/ De Uitdaging zijn dat niet programma’s die teveel op elkaar lijken? Dat lijkt me niet. Overigens Leontine Borsato presenteert HIA. En de opnamens voor The Winner Is zijn al begonnen hoor, dus dat lijkt me ook uitgesloten.

      Linda is echt niet ‘gek’ om haar vingers te branden met een evt overstap. In de Talpa-tijd werd dat haar ook fataal qua successen. Bridget Maasland, Jack Spijkerman en Paul de Leeuw zie ik wel overstappen naar SBS eerlijk gezegd.

      Al heeft Paul nog tot eind 2012/ begin 2013 een contract lopen bij de VARA.

        /   Reply  / 
      1. samantha

        kan makkelijk dat paul de leeuw wel kiest voor rtl . als linda daar nog zit dan he.

          /   Reply  / 
      2. Michel

        Ik vind De Uitdaging en Hart in Aktie niet op elkaar lijken hoor. Dan lijkt Bonje met de buren ook op Het Spijt me. Ik kreeg niet echt de indruk dat ze heel erg tevreden waren over Leontine bij Hart in Aktie en ook de kijkcijfers waren laag. ze is een leuke meid maar, ze mist toch dat warme wat Wendy en Natjasa wel hadden. Angela zou er dus geknipt voor zijn. En ja dan Linda. Die gaat echt wel overstappen hoor. Let maar op. Misschien niet in 2012 maar in 2013 zeker!

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>