Angela Groothuizen wil dichtbij John de Mol blijven

Het gerucht gaat dat Angela Groothuizen wel eens de overstap naar SBS 6 zou kunnen maken. De tv-persoonlijkheid doet er zelf weinig aan om die geruchten de wereld uit te helpen. “Op dit moment is nog nergens sprake van. Maar het is wel bekend dat John grootaandeelhouder bij SBS is en daar nu al die fantastische programma’s gaat maken. Hij heeft van alles liggen, ook één van mijn favoriete concepten gaat daar naar toe”, vertelt Groothuizen in RTL Boulevard. Waarschijnlijk refereert ze daar aan Sing It, dat in februari 2010 eenmalig bij RTL 4 is uitgezonden. Ze windt er in elk geval geen doekjes om graag met John de Mol te blijven samenwerken.

“John en ik gaan ver terug. We hebben zijn grootste flop gemaakt, Thuis bij Talpa, maar ik heb ook het grootste succes meegemaakt: The Voice. Dat is wel heel speciaal. Ik heb heel veel zin om dicht bij John in de buurt te blijven.”

Groothuizen maakte ruim twee jaar terug haar opwachting bij RTL 4, waar ze vrijwel meteen aan de slag kon met X Factor. Straks heeft ze na The Voice Kids zes talentenjachten op rij gejureerd en gecoacht. Wat haar betreft is het daarna niet klaar. “Het jureren en coachen zal altijd wel op mijn pad blijven komen.” Het maakt haar niet veel uit waar dat dan is. “Ik zit nu ook niet vast bij RTL, ik word per programma ingehuurd. Wat mij betreft blijft dat zo. Ik doe hier wat en ik doe daar wat.”

Toch leert de ervaring dat RTL en SBS er niet heel happig op zijn om hun presentatoren uit te lenen, ook niet voor een gastoptreden. Het getouwtrek om Hans Kraaij Jr. bij Voetbal International ligt nog vers in geheugen, SBS schermde toen meteen dat het zo moeilijk is om RTL-presentatoren in de eigen programma’s te krijgen. Daarnaast dachten Natasja Froger en John van den Heuvel ook wel even bij twee commerciële zenders programma’s te zullen maken, maar werden zij uiteindelijk ingelijfd door RTL.

Zie ook:
- RTL-show Sing It krijgt vervolg bij SBS 6
- ‘Angela Groothuizen in gesprek met SBS 6′
- John de Mol zet Angela Groothuizen uit The Voice
- Breuk Avro en Angela Groothuizen centraal in Profiel

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Angela Groothuizen wil dichtbij John de Mol blijven

  1. b

    Vooral lekker dicht bij de Mol blijven ? , die cultus rond deze man begint eng te worden

      /   Reply  / 
    1. samantha

      moet jou helemaal gelijk geven . vind het ook niet normaal meer wat er allemaal gebeurt rond die mol .

        /   Reply  / 
  2. Geenstijl

    Misschien ook nog een goed jurylid voor the Winner Is?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>