IJskoud 71° Noord van start bij de Avro

De afgelopen dagen is 71º Noord behoorlijk gehypt. Spotjes op alle publieke zenders, interviews in talloze tijdschriften en tv-rubrieken en prominente vermeldingen op de publieke websites. Blijkbaar verwachten de Avro en Nederland 3 grote dingen van het koude en bikkelharde reality-spel in Noorwegen. 71º Noord was eerder bij RTL 5 te zien en nu mogen presentatoren Ruben Nicolai en de Vlaamse Karoline Kamosi het op Nederland 3 proberen.

Irene van de Laar, Christijan Albers, Dick Jol, Stacey Rookhuizen en Cystine Carreon zijn de Nederlandse kandidaten van het 71º Noord, een extreem zware tocht van 2.500 kilometer. Alle deelnemers hebben slechts één doel: de Noordkaap bereiken. De tocht is lang en vormt een ongelooflijke uitdaging, waarbij oriëntatie, uithoudingsvermogen, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen op de proef worden gesteld. Slechts twee van de tien deelnemers bereiken uiteindelijk de Noordkaap. Eén daarvan wordt door middel van een finaleproef de winnaar en neemt de 71° Noord-trofee mee naar huis.

Eens zien of 71° Noord meer kijkers trekt op Nederland 3 dan bij RTL 5.

71° Noord, 20.30 uur, Avro (NL 3)

Zie ook:
- Avro neemt 71° Noord over, Ruben Nicolai presenteert
- Geen grote namen in 71º Noord

1 Reacties // Reageer

One thought on “IJskoud 71° Noord van start bij de Avro

  1. Mart

    Na weken eindelijk weer eens een dinsdagavond dat ik voor de buis zit. Voor mij 71 graden noord (ned3)gevolgd door herrie met sterren (rtl4)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>