Art Rooijakkers: Fort Boyard blijft in basis hetzelfde (video)

Fort Boyard keert terug op tv, zo heeft de Avro vanmorgen bevestigt. Overal verneem ik positieve en vooral dankbare reacties dat dit nostalgische en legendarische programma terugkeert. Presentator Art Rooijakkers, die de klus samen met Gerard Ekdom gaat klaren, belooft op Radio 538 dat het spel in basis hetzelfde blijft als bij de eerste twee seizoenen begin jaren ’90. “We gaan er nu met een aantal teams van BN’ers heen, opgedeeld in categorieën. Dus acteurs, sporters, enzovoort.”

Fort Boyard kostte begin jaren ’90 350.000 gulden per aflevering, de voornaamste reden om het toentertijd van het scherm te halen. “Maar het loopt nu in heel veel landen of is teruggekeerd op het scherm. Op dit moment nemen de Amerikanen op, daarna volgen de Macedoniërs en dan zijn wij aan de beurt”, verklaart Rooijakkers de budgettaire haalbaarheid.

Voor het Avro-gezicht is De Sleutels van Fort Boyard een en al jeugdsentiment. “Die tijgers man, die waren doodeng. En die lilliputters die er rondliepen, hartstikke spannend allemaal.”

Bekijk de promo van producent Zodiak:

Zie ook:
- Art Rooijakkers en Gerard Ekdom doen Fort Boyard
- De Sleutels van Fort Boyard terug op tv
- Kandidaten Wie Is de Mol? 2012 gelekt tijdens opnames

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Art Rooijakkers: Fort Boyard blijft in basis hetzelfde (video)

  1. Aaron

    Wordt dit programma uitgezonden op nederland 1 of 3 ?

      /   Reply  / 
    1. Anno

      Op Nederland 3!

        /   Reply  / 
  2. shaggy

    dus geen widm gespot door evert santegoeds maar ford boyard haha

      /   Reply  / 
  3. Willeke

    Ja he. Haha ik dacht al: Kan niet mogelijk zijn dat WIDM nu al is uitgelekt, normaal kunnen ze dt echt heel goed verborgen houden. Het leek me al zo sterk!

      /   Reply  / 
  4. Grietje

    Toch jammer dat ook dit weer met BN’ers gedaan wordt. Het lijkt wel of “gewone” Nederlanders niet meer leuk genoeg zijn…

      /   Reply  / 
  5. Bcool4ever

    Ik was het bijna vergeten dat de kandidaten van Widm zouden uitgelekt zijn. Ik wist toendertijd al dat de kans daarop niet erg groot was. Maar het is goed om te weten waar het nu wel overgaat en het is nu nog beter om te weten dat het om zo’n geweldige serie gaat die terugkomt.

      /   Reply  / 
  6. Suze

    Jammer dat Nederland dit ook gaat doen met BN’ers. nou kende ik het programma al van de Franse zender, daar werd het ook gedaan met bekende mensen uit Frankrijk. Maar in tegenstelling tot Nederland zijn die mensen niet zo overdreven en nep waardoor het programma meer klasse krijgt… Fort Boyard heb ik gister nog gekeken op de Franse zender, geweldig, ik zou echt mee willen doen :D

      /   Reply  / 
  7. bart

    dat van die bekende nederlanders vind ik ook niet zo nodig. wel cool dat het terug komt, bijzonder dat een show met maar 2 seizoenen zo is blijven hangen bij veel mensen.

      /   Reply  / 
  8. lydia

    het was een feest om weer ford boyard te zien….
    vraagje;
    jaren terug was het pcspel heel populair, helaas is het al heel lang niet meer te verkrijgen.
    ook tweedehands is het mij niet gelukt.
    komt dit misschien ook weer in de handel?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>