Rick Engelkes maakt programma voor TV Lab 2012

In augustus vindt TV Lab voor de derde keer plaats en het eerste format dat die week op de kijker van Nederland 3 wordt uitgeprobeerd is bekend. Het Temmen van de Feeks: Criminele Meisjes Veroordeeld tot Shakespeare luidt de wollige titel. Het is een idee van Rick Engelkes Producties en I Care Producties, welke als winnaar uit de bus is gekomen uit een pitch van Avro, Nederland 3 en Stichting Podiumkunsten. Met de pitch willen de drie partijen inspelen op veranderende behoeftes van de televisiekijker en het theaterpubliek.

Het Temmen van de Feeks: Criminele Meisjes Veroordeeld tot Shakespeare gaat over acht veroordeelde jonge vrouwen die worden samengebracht om hun leven een positieve draai te geven. Samen gaan ze het tot rockmusical bewerkte Het Temmen van de Feeks van Shakespeare opvoeren onder deskundige leiding van een team van vakprofessionals. Een vaste rol in een theatertour door Nederland en een toekomst als actrice, staan daarbij op het spel.

Peter Lubbers, directeur Media bij de Avro: “We hebben een mooie winnaar en zijn enorm tevreden met het hoge niveau van de inzendingen. Het is goed om te zien dat veel makers een creatieve verbinding hebben gelegd tussen theater en televisie.”

Zie ook:
- Avro wil theatershow in TV Lab 2012
- Kijkers waarderen TV Lab 2011 iets lager dan vorig jaar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Rick Engelkes maakt programma voor TV Lab 2012

  1. C.W. Heuckeroth

    Wacht Rick, wacht! Reclame H O E R ! ! !

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Arie Boomsma legt BN’ers het zwijgen op in Ssst! | Zappen

  3. Natasja

    Het Temmen van de Feeks; fris, origineel, indrukwekkend, het reikt ook nog een positief doel 8,5! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>