Kim-Lian gaat Angela Groothuizen achterna: liefde-talkshow

Kim-Lian van der Meij wordt flink aan het werk gezet door de Avro. De afgelopen tijd was ze al te zien in Junior Dance en momenteel maakt ze zich op voor een rol als presentator naast Reinout Oerlemans voor het prestigieuze zaterdagavondamusement Strictly Come Dancing. Maar eind augustus is Kim-Lian ook al te zien met haar eigen jongerentalkshow over de liefde: Izzy Love. Gaat Kim-Lian voormalig Avro-collega Angela Groothuizen achterna?

Zij maakte begin jaren ’90 de talkshow Sex met Angela, gericht op jongeren en eveneens het thema liefde. Toentertijd was Sex met Angela een behoorlijk progressief en daardoor spraakmakend programma. Kim-Lian zal heel wat meer moeite hebben om Izzy Love de controverse te bereiken.

Het gaat vooralsnog om één proefaflevering die wordt uitgezonden tijdens TV Lab, de week van het experiment op Nederland 3. Bij voldoende succes wordt Izzy Love dan doorontwikkeld tot een volwaardige tv-serie.

In de pilot van Izzy Love wordt vooral een podium gegeven aan brugklassers. “Het is een unieke mix van een talkshow voor jongeren en kwalitatief jeugddrama, gebaseerd op de boeken Izzy Love van Manon Sikkel”, stelt producent Tuvalu. “In dit tvprogramma krijgen brugklassers de gelegenheid om in een echte studio alles te vragen en te bespreken over de liefde. Presentatrice Kim-Lian zorgt ervoor dat de vragen van de aanwezige kinderen doorgespeeld worden aan Izzy Love.”

Bekijk de oproep van Kim-Lian:

Zie ook:
- Nieuws voor Dummies in TV Lab 2012
- Rick Engelkes maakt programma voor TV Lab 2012

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kim-Lian gaat Angela Groothuizen achterna: liefde-talkshow

  1. Pingback: Paul de Leeuw waagt zich weer aan TV Lab | Zappen

  2. Pingback: Waldemar Torenstra weer actief voor TV Lab | Zappen

  3. Pingback: Kim-Lian krijgt stoer muziekprogramma bij Avro | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>