Ruben Nicolai mag celebrity late night show uitproberen

Het zou zomaar kunnen dat Ruben Nicolai de nieuwe man op de late night wordt van Nederland 3, samen met PowNews. Voor de BNN-presentator is namelijk een personality-show ontwikkeld genaamd Celebrity Quiz Night. Een proefaflevering is te zien tijdens TV Lab, eind augustus op Nederland 3. Bij voldoende succes kan Celebrity Quiz Night permanent worden geprogrammeerd.

Ruben is niet alleen host van de show, maar ook kandidaat in zijn eigen quiz.

BNN verklapt over Celebrity Quiz Night: “Drie sterren en Ruben zelf krijgen via een groot scherm vragen voor hun kiezen die door andere beroemdheden worden gesteld. Wat klopt er niet aan het Harry Mulisch-verhaal dat Gerard Joling voorleest? En Welk nummer playback ik hier?, wil Robbie Williams graag weten. Om en om schuiven de gasten vanuit de greenroom aan voor een tafelgesprek met Ruben. De host improviseert er flink op los, maar doet er ook alles aan om de quiz te winnen. De hoofdprijs is namelijk iets uit Rubens eigen huis.

De programmering voor de derde editie van TV Lab krijgt steeds meer vorm. Eerder werden al titels als The Game of Fame (Vara), Ssst (KRO), Temmen van de Feeks (Avro), Edwin (BNN), Studenten Zonder Geld (BNN), We Komen Even Sorry Zeggen (VPRO), The Pitch (BNN), Mention (Avro), Virus TV (Avro), Nieuws voor Dummy’s en Izzy Love (Avro) bekendgemaakt.

Zie ook:
- Paul de Leeuw waagt zich weer aan TV Lab
- KRO komt met Zwijgen met de Sterren in Sst
- Kim-Lian gaat Angela Groothuizen achterna: liefde-talkshow
- Nieuws voor Dummies in TV Lab 2012
- Rick Engelkes maakt programma voor TV Lab 2012

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Ruben Nicolai mag celebrity late night show uitproberen

  1. Pieter

    Producent?

      /   Reply  / 
    1. Bas

      Zo’n programmaatje zal BNN zelf wel doen.

        /   Reply  / 
  2. Michel

    Dit lijkt een beetje losjes gebaseerd op het cabaret gedeelte uit Pau!l

      /   Reply  / 
    1. Tim20 MJ

      Wat zijn de overeenstemmingen dan?

        /   Reply  / 
      1. Michel

        Dat de host zelf de kandidaat van de quize is samen met 3 gasten moet hij achter de antwoorden zien te komen. De vragen zitten alleen nu verwerkt in filmpjes en worden gesteld door andere bekende Nederlanders i.p.v. dat ze door 4 cabaretiers gesteld worden.

          /   Reply  / 
  3. Bas

    Wat is ‘Edwin’ van BNN?

      /   Reply  / 
  4. Geenstijl

    Dit format is afkomstig can channel 4 en word daar al jaren op vrijdagavond uitgezonden onder de naam: ‘Chris Moyles: Quiz Night’. Chris Moyles is zeg maar de Edwin Evers van engeland met al jaren de grootste ochtend-radioshow. Programma is overigens erg leuk zoek maar op youtube.

      /   Reply  / 
  5. Sharon

    Wordt geproduceerd door een tak van fremantle media in The uk. Dus zal hier wel door Blue Circle worden gemaakt. Tenzij BNN zelf het format heeft weten te strikken

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Art Rooijakkers maakt zelfbedacht interviewprogramma | Zappen

  7. Pingback: Art Rooijakkers brengt radioprogramma Virus naar tv | Zappen

  8. Pingback: TV Lab dag 2: Getemde feeksen en arme studenten | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>