Daniël Boissevain en Paulien Cornelisse in Wie Is de Mol?

Daniël Boissevain, Paulien Cornelisse, Janine Abbring, Tania Kross, Joep van Deudekom, Zarayda Groenhart, Tim Haars en Carolien Borgers. Dat zijn de eerste namen voor Wie Is de Mol? 2013. De Avro is sinds gisteravond bezig met het verspreiden van de namen, het is de bedoeling om tot aan het Televizier-ring Gala de namen naar buiten te brengen. Met dit lijstje heeft de Avro in elk geval enkele grote namen in het nieuwe seizoen zitten, al hoeft dat geen garantie te zijn voor ook een goede Mol-kandidaat.

Uiteindelijk zijn de trouwe kijkers van het programma de beste spelers. Niet zelden blijken deelnemers met een acteerverleden ook het beste in staat om Wie Is de Mol? heel goed te spelen. Zij hebben doorgaans minder moeite met het verdraaien van de waarheid dan een anders.

Van dit lijstje namen is Carolien Borgers de minst bekende. Zij is cabaretier en zangeres. Tania Kross is een gelauwerd mezzo-sopraan, waardoor zij enige bekendheid geniet, maar tot op heden vast nog tamelijk anoniem over straat kon. Dat zal begin 2013 wel veranderen, als Wie Is de Mol? weer van start gaat.

Van Janine Abbring is bekend dat ze voortijdig het spel heeft verlaten door een noodlottig ongeluk. Presentator Art Rooijakkers zegt daarover in Metro: “Dat was dramatisch. In de eerste plaats voor haarzelf, omdat ze het naar haar zin had. Maar ook voor ons als makers. Ze was een droomkandidate. Ze zat buitengewoon goed in het spel. Het is een scherpe journaliste. Die scherpte zie je terug in het programma.”

Zie ook:
- Eerste beelden Wie Is de Mol? 2013; Spot de BN’ers
- Nominaties Televizier-ring: WIDM, TVOH en Ali B
- Avro voert campagne: Lokatie Wie Is de Mol? bekend
- Ongeluk bij opnamen Wie is de Mol? 2013
- SBS 6 werkt aan Wie Is de Mol-kloon op cruiseschip

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Daniël Boissevain en Paulien Cornelisse in Wie Is de Mol?

  1. Michel

    @ Bibi ja dat klopt. Leuke namen. Alleen jammer van Zarayda Groenhart. Talentloos em daar kwamen ze bij BNN gelukkig ook eindelijk achter alleen ze blijven haar maar uitnodigen in programma’s.

      /   Reply  / 
    1. Michel

      Sorry sorry sorry Bob want, dat bedoel ik natuurlijk i.p.v. bibi. Te snel getypt en komt door me woordenboek van me telefoon.

        /   Reply  / 
  2. bibi

    jammer van die totaal onbekenden

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Ewout Genemans en Kees Tol completeren Wie Is de Mol? | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>