Agressieve elanden en vrieskou in Expeditie Poolcirkel

Expeditie Robinson, 71 Graden Noord, De Pelgrimscode, Wie Is De Mol?… we hebben onze sterren onder heel wat barre omstandigheden een trektocht zien voltooien. Vanavond zet de Avro een nieuwe titel in de markt: Expeditie Poolcirkel. Lauren Verster mag dit keer tien BN’ers leidinggeven – en dat ging haar zo nu en dan best zwaar af.

Lauren in Spits: “Ik kreeg opeens een leidersrol toegeschoven. De deelnemers zijn tien mensen die in het dagelijks leven zelf hun dagschema bepalen. Die moesten zich nu opeens helemaal aan ónze planning overgeven. Ik vertelde ze elke dag de expedities die ze gingen doen. Dan kwam ik binnen en zag ik tien paar grote ogen naar me kijken. Ik was toch een beetje de brenger van slecht nieuws. Die rol was wel even wennen.”

Hoewel Lauren al heel wat programma’s heeft gemaakt, is dit haar eerste keer als presentatrice, vindt ze zelf. “Dat vond ik spannend, en ook wel een beetje grappig. Het voelde soms enorm officieel. Met een camera op zoek gaan naar verhalen vind ik geweldig, maar een avontuur als Expeditie Poolcirkel wil je echt niet missen.”

In het recente verleden hebben de BN’er-shows voor heel wat blessures en verwondingen gezorgd, waarbij de rugwervel van Janine Abbring het meest ernstig valt te noemen. Je zou zeggen dat een bekendheid zich wel twee keer achter de oren krabt alvorens hij deelname bevestigt.

Hoeveel tegenslag heeft Lauren kunnen waarnemen? “Er was een grote tegenslag waar ik eigenlijk alleen maar stiekem om gelachen heb. Je moet je voorstellen dat als een kandidaat een berg gaat beklimmen of een stuk gaat zwemmen, er ook een cameraman bij moet zijn. Een aantal van onze deelnemers waren topsporters. De cameramannen zaten met knikkende knieën te wachten op het nieuws wie er die dag de topsporters moest volgen. Want hoe houdt je in godsnaam een olympisch kampioen schaatsen bij? Dan kwamen ze bekaf en trillend weer binnen ’s avonds. Daarnaast zijn twee mensen uit het productieteam aangevallen door een eland, die op de wagen begon in te beuken. Maar het liep gelukkig allemaal goed af.”

Expeditie Poolcirkel, 20.25 uur, Avro (NL3)

Zie ook:
- Expeditie Poolcirkel met ‘vrouwen van’ en vergeten zangers
- BN’ers wacht topjaar schnabbelen in tv-shows
- Lauren Verster naar Poolcirkel met elektrische sokken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Agressieve elanden en vrieskou in Expeditie Poolcirkel

  1. bouwer124

    ik ga kijken hoor naar dit Nieuwe 10 Delige TV Programma Expeditie PoolCirkel! Met Presentatrice Lauren Verster en 10 top Bners is vanaf Vanavond Iedere MaandagAVond om 20:25 Bij De AVRO Op NED3 te volgen Direct na DWDD!

      /   Reply  / 
  2. Sven

    Oninteressante tv met veel B en C artiesten.

    De echte artiesten zitten natuurlijk op RTL7 bij Voetbal International, haha

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Ontknoping Expeditie Poolcirkel bij Avro op Nederland 3 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>