Ontknoping Maestro: Lenette van Dongen of Tanja Jess?

Het Avro-programma Maestro bereikt vanavond zijn hoogtepunt. Na een redelijke start is het programma uitgegroeid tot een succes met wekelijks meer dan een miljoen kijkers, terwijl Nederland 1 toch moeite heeft om met succes nieuwe titels te lanceren op de donderdagavond. Een tweede reeks Maestro lijkt dan ook in het verschiet te liggen, eerst nog de finale. Anders dan voorgaande afleveringen is deze live. Lenette van Dongen en Tanja Jess maken nog kans op de overwinning.

“Gisteravond kon ik niet slapen en nu ben ik alweer klaarwakker. Hoor alleen maar muziek in mn hoofd:-) Toch wel spannend zo’n finale”, meldt Tanja op twitter.

Lenette liet eerder haar enthousiasme al blijken, nadat ze de finale bereikte. “Ik loop met een grijns van oor tot oor die er drie dagen niet afgaat. Wat een eer om van ‘t fantastische orkest dit vertrouwen te krijgen.”

Degene die als winnaar uit de bus komt, mag als dirigent in actie komen tijdens Festival Classique in Den Haag op de Hofvijver.

Maestro, 20.30 uur, Avro (NL1)

Zie ook:
- Voorzichtige start Avro-pronkstuk Maestro
- BN’er-show Maestro pronkstuk van Avro
- Van uitstel komt afstel: Geen klassieke X Factor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>