Art Rooijakkers waagt zich aan Operatie NL Fit

Programma’s over afvallen waren voorheen echt bedoeld om kilo’s kwijt te raken. Maar door de komst van wat meer gelaagde shows als Obese is de missie nu niet meer alleen afvallen, maar vooral een blijvend gezonde levensstijl er op na houden. Dat is ook de missie van Operatie NL Fit, waar de publieke omroep (verrassend genoeg) mee komt. Art Rooijakkers is de vaandeldrager van het Avro-programma.

“Het bijzondere van dit programma vind ik dat we een beweging op gang willen brengen. Zoveel mogelijk mensen motiveren te werken aan een actievere en gezondere levensstijl,” vertelt Art. In Ierland zijn al zeven seizoenen van dit programma gemaakt.

Voor dit programma zoekt de Avro vijf aanvoerders die zichzelf durven aan te pakken en een inspirerend voorbeeld willen zijn voor de rest van Nederland. Iedereen is welkom; mannen, vrouwen, jong en oud. Vijf aanvoerders gaan vanaf september aan de slag met zichzelf. In tien weken bewijzen zij dat gezond zijn en een slanker lijf bijdraagt aan levensgeluk. Ze worden bijgestaan door drie deskundigen op het gebied van sport, psyche en voeding.

Je zou denken dat de publieke omroep de afvalshows aan de commerciële zenders overlaat, zij hebben dit de afgelopen jaren immers prima gedaan. Maar het is nu dus kunst & cultuur-omroep Avro die Nederland wakker wil schudden met Operatie NL Fit. Blazhoffski produceert de serie.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Art Rooijakkers waagt zich aan Operatie NL Fit

  1. Sofie

    Oorspronkelijk Iers format.
    Beetje mosterd na de maaltijd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>