Kijkcijfers vrijdag: Gooische Vrouwen en Van Duin schieten omhoog

Wekenlang begaf Gooische Vrouwen zich tussen de 1 en 1,2 miljoen kijkers. Maar nadat Tippi-Wan vorige week met een schop om het leven kwam, schoten de kijkcijfers gisteren omhoog. 1,4 miljoen mensen hebben gisteren naar de een-na-laatste aflevering van het RTL-drama gekeken. Er zaten sowieso heel veel mensen voor de buis, maar liefst 15 programma’s kwamen boven het miljoen uit, iets wat zelden voorkomt.

André van Duin beleefde ook een goede avond. Hij was al een paar weken marktleider maar wint deze week ook stevig en komt uit op 1,8 miljoen kijkers. Daarna volgt Popstars, die naar boven afgerond 1,5 miljoen kijkers trekt. Het was de laatste auditieronde van het programma, volgende week de theatershows waarin ook de mystery popstars terugkeren.

Pauw & Witteman hadden gisteren Wouter Bos aan tafel om te praten over het hele DSB / Dirk Scheringa verhaal, maar scoorden niet zo uitbundig als eerder. Er keken bijna 1,3 miljoen mensen, ondanks dat het er verhit aan toeging aan tafel.

CQC beleefde enige weken van opleving, maar de kijkcijfers zijn gisteren ingezakt tot 184 duizend kijkers. Er zitten nu wel erg veel showbiz-items in waar het programma voorheen ook de serieuzere onderwerpen aanpakte. Misschien dat toch weer iets meer in balans brengen?

Zie ook:
- Popstars: Ryan (5) doet auditie. Moeten we dat willen? (video)
- Kijkcijfers vrijdag: André van Duin kijkcijferkoning
- Pauw & Witteman strikken vanavond exclusief Dirk Scheringa

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: Gooische Vrouwen en Van Duin schieten omhoog

  1. Brian

    Offtopic
    Nieuwe show met Klaas en Dennis op RTL5 vanaf december: Rijk met je rekening:

    Zou jij het niet eens leuk vinden als die altijd te hoge telefoonrekening van je gewoon een keer betaald wordt door een ander? Of je abonnement op de sportschool waar je toch nooit heen gaat, of die te hoge garagerekening?

    Of heb je een vriend die altijd maar geld van jou wil lenen om zijn bekeuringen te betalen? Of een vriendin die een geweldige jas kocht die ze de volgende dag alweer ergens liet liggen…?

    En zo kun je misschien zelf ook nog wel een aantal voorbeelden bedenken van rekeningen waar een verhaal aan vast zit, en die je maar al te graag door ons wilt laten betalen.

    Het hoeft natuurlijk niet een rekening van jezelf te zijn. Je kunt ook een vriend of een vriendin verrassen door hem of haar stiekem op te geven voor Rijk Met Je Rekening.

    Geef je nu op voor Rijk met je Rekening, en wie weet ga jij straks geld verdienen met een nota die je in de eerste instantie een hoop geld heeft gekost!

    Verder op RTL5 vanaf 6 november op vrijdagavond de serie ‘Lie to me’ over een man die een levende leugendetector is.

    RTL 5 lijkt flink te investeren in allemaal nieuwe shows, mag ook wel want alle nieuwe programma’s, behalve ibiza, zijn een enorm succes!

      /   Reply  / 
    1. Lina

      Lie to Me..zou toch op dinsdag komen?
      Echt een leuke serie..maareh wat komt er dan na Lie to me? om 21:30..of ervoor? ^^

      Enw aneer zend RTL 5 Melrose Place en The Vampire Diaries uit?=D

        /   Reply  / 
  2. Rick Bosveld

    Ik denk dat RTL5 de hele RTL Nederland een beetje omhoog houd, want van RTL4 is alles goed, maar dee concurrentie wint!

      /   Reply  / 
  3. Laila

    Gooische vrouwen is geweldig, zoooo jammer dat het straks afgelopen is!

      /   Reply  / 
  4. P@trick

    De afgelopen weken zijn de cijfers van GV steeds met 200 duizend kijkers gestegen nadat het uitgesteld kijken erbij geteld was, vorige week zelfs met 250 duizend kijkers.
    Als dat deze week weer gebeurt dan komen ze zelfs voor de eerste keer boven Popstars uit:)))

      /   Reply  / 
  5. PigBag

    Niet te geloven dat Popstars nog steeds met de eerste audities bezig is. Hoe lang is dat programma al bezig? 9 weken of zo?
    Ik snap dat ze dit programma zo lang mogelijk willen rekken bij sbs6 maar dit gaat te ver. Dat d’r nog steeds 1,5 miljoen mensen kijken snap ik echt niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>