Kijkcijfers zaterdag: Prima slotscore My Name Is Michael

Een slordige 1,4 miljoen mensen zagen gisteren hoe Christophe het RTL-programma My Name Is Michael won. Een prima score voor een verder goed bekeken programma. Slechts vijf afleveringen had Albert Verlinde er voor nodig om twee Michaels te vinden voor zijn tribute-voorstelling. De finale van My Name Is Michael moest alleen Kassa, Studio Sport en het NOS Journaal voor zich dulden in de Kijkcijfer Top 25.

Nederland 1 is daarmee niet de best bekeken zender van de avond – dat is RTL 4 met 18 procent marktaandeel. De Leukste Jaren op Nederland 1 scoorde 1,2 miljoen kijkers – net als Kinderen Geen Bezwaar. Van Zon op Zaterdag scoorde wel bedroevend laag met maar 570 duizend kijkers. Echt veel te weinig voor zo’n duur programma op zo’n mooi tijdstip. Ik denk dat we wel kunnen stellen dat dit programma niet meer terugkeert bij de Vara.

SBS 6 liet het overigens afweten deze zaterdag. De animatiefilm Flushed Away scoorde slechts 583 duizend kijkers. Hart van Nederland moest het doen met 722 duizend kijkers en Shownieuws met 663 duizend kijkers. Op de late avond scoorde de reality-serie rondom Popstars-winnaar Wesley Klein wel weer goed; 755 duizend kijkers.

Zie ook:

- Kijkcijfers vrijdag: X Factor wint glansrijk
- Yolanthe en Wesley bezorgen Ivo Niehe top-kijkcijfers
- Kijkcijfers zaterdag: Nederland 1 wint

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zaterdag: Prima slotscore My Name Is Michael

  1. Nick

    Nederland 1 is niet de best bekeken zender, dat is RTL4

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>