Lucille Werner werkt aan Eurovisie Cap Awards

Er bestaat een redelijke kans dat we volgend jaar kunnen kijken naar de eerste Eurovisie Cap Awards. Bedenkster Lucille Werner is in onderhandeling met de European Broadcast Union (EBU), de organisator van het Eurovisie Songfestival. Lucille in De Telegraaf: “Het is krankzinnig zo vaak als ik tegenwoordig op Schiphol ben. Brussel, Manchester, ik vlieg heel Europa door om uit te leggen waarom dit initiatief zo belangrijk is. Maandag wordt het echt spannend. Dan mag ik een presentatie verzorgen voor alle tv-bazen van Europa op het hoofdkantoor van de EBU in Luzern.”

Het is de bedoeling om in oktober 2011 de eerste Eurovision Cap Awards uit te zenden vanuit Amsterdam. Europeanen met een handicap kunnen hun land dan vertegenwoordigen met hun talent. Vervolgens kunnen we televoten of is er een jury die punten uitdeelt. Aan het einde van de avond is er dan een winnaar. Lucille Werner zou deze avond, door heel Europa te zien, presenteren.

Door de voorbereidingen gaan de Cap Awards in Nederland dit jaar niet door. “We hebben besloten om dit jaar de CapAward over te slaan, maar volgend jaar pakken we natuurlijk groots uit. De Cappies, de jongerenvariant, gaat wel gewoon door op 21 augustus.”

Zie ook:
- Na de Cap Awards ook de Cappies voor kinderen
- Blunder bij Cap Awards: verkeerde winnaar uitgeroepen
- Voor de tweede keer op tv: Cap Awards
- Genomineerden Cap Awards tussen 28 en 63 jaar oud
- Kindereditie van Cap Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>