Avro ontwikkelt pianotalent met Wibi Soerjadi

De Avro komt in september met een programma waarin Wibi Soerjadi op zoek gaat naar pianotalent. Of eigenlijk neemt hij getalenteerde mensen onder zijn hoede tijdens een twee weken durende masterclass. De zes kandidaten zijn er om uiteenlopende redenen nooit in geslaagd hun talent te gebruiken op de manier die ze willen. Aan Wibi de taak ze daarbij te helpen.

Wibi: “Talent is iets buitengewoon waardevols. Het is tevens fascinerend en ongrijpbaar. Talent alleen is niet genoeg om te kunnen excelleren. Om tot werkelijk hoge prestaties te kunnen komen is de ontwikkeling en het volledige gebruik van je talent van essentieel belang. Discipline, devotie en durf zijn de bouwstenen waarmee talent verder kan worden ontplooid. Talent ondersteunen en ontwikkelen is voor mij een groot genoegen. Ik verheug me enorm op de komende tijd om met bijzondere talenten te mogen werken, om ze beter te leren kennen en om ze op weg te helpen naar het echte concertpodium.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>