Geer, Goor & Jandino in RTL-show Alles Mag op Vrijdag

geer goor gerard joling gordonJandino Asporaat is de host van de nieuwe RTL-show Alles Mag op Vrijdag, waarin Gordon en Gerard Joling de teamcaptains zijn. Het nieuwe amusement komt uit Australië overwaaien en zal vanaf april op de vrijdagavond van RTL 4 te zien zijn. Even geen talentenjacht op die avond dus, waar de zender de afgelopen jaren heer en meester mee is geweest.

Alles Mag op Vrijdag is een improvisatieshow met bekende Nederlanders. Een deel van het decor is scheef, wat hèt gegeven is dat Alles Mag op Vrijdag onderscheidend maakt. Want in de scheve decors kan op komische wijze van alles worden uitgebeeld, zo was te zien in een preview in RTL Boulevard.

Alles Mag op Vrijdag is het tweede project bij RTL voor zowel Gerard Joling als Jandino Asporaat, die te boek staan als SBS-gezicht respectievelijk NTR-programmamaker. Voor Gerard worden het straks drukke weekends, met op vrijdag deze show op RTL en een dag later Sterren Springen op Zaterdag bij SBS 6.

Gezien het succes van Geer & Goor: Effe geen Cent te Makken zou Alles Mag op Vrijdag wel eens een hit op de vrijdag kunnen blijken!

Zie ook:
- Jandino tekent 2-jarig contract met NTR
- Joling en SBS bereiken akkoord over Sterren Springen
- Gordon wil vrijdagavondshow met Gerard Joling

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Geer, Goor & Jandino in RTL-show Alles Mag op Vrijdag

  1. Elwin

    Ik ben benieuwd: vanaf vrijdag 26 april dus 7 weken lang dit om 21.30 uur (bevestigd door Jaap Paulsen van RTL Directie op twitter). Ben benieuwd wat er om 20.30 dan komt

      /   Reply  / 
  2. -

    Het format komt uit Frankrijk (Vendredi tout est permis) en is inderdaad succesvol in Australie maar ook in Denemarken, Spanje, China…

      /   Reply  / 
    1. Mike

      Succesvol in Australië? Het eerste seizoen was daar ook meteen het laatste… dus succes? Niet echt.

        /   Reply  / 
      1. Dominique

        Als een programma uitgemolken wordt is dat niet per definitie een goed programma. En je moet toch stoppen op je hoogte punt.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>