Jochem van Gelder doet Wie Trouwt Mijn Zoon?

w615.ccff7_r16-9_6a17e21abdd9d903b493a367ec7a4242Het nieuwe seizoen van Wie Trouwt Mijn Zoon? zal weer door een andere presentator gedaan worden. Na Robert ten Brink en Erik van der Hoff is het nu Jochem van Gelder die thuiswonende vrijgezellen aan de vrouw mag helpen. Inmiddels staan er ook vijf oproepjes voor vrijgelle jongemannen online, waarbij Cor zich in de zoektocht naar liefde laat bijstaan door vader Zico. Tot op heden waren het altijd moeders die hun zoon probeerden te slijten aan een meisje.

De presentatiewissel komt toch wel als een verrassing, aangezien Erik vorig seizoen aangaf met volle teugen te genieten van Wie Trouwt Mijn Zoon?. Los daarvan: Jochem van Gelder blijft toch de man van de familieprogramma’s, volwassenen-tv gaat hem niet zo best af. Voor SBS 6 presenteerde hij eerder Alles Kids, De Nationale Verkeerstest en Sterren in het Nauw.

Zie ook:
- Dit zijn de vrijgezelle boys van Wie Trouwt Mijn Zoon?
- SBS 6 zet Jochem van Gelder in bij Sterren in het Nauw

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jochem van Gelder doet Wie Trouwt Mijn Zoon?

  1. Rob

    Volgens mij was er vorig seizoen toch wel een vader met zoon?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>