Roel ongezond bezig door weekopdracht Big Brother

Roel laat de camera's duidelijk zijn 13de sigaret zienEven leek Big Brother op de goede weg te zitten, door de rokende bewoners van hun verslaving af te helpen via de weekopdracht. Eén week niet roken voor vijf bewoners levert het hele huis een week lang lekker eten op. Maar Big Brother zou zichzelf niet zijn als er geen addertje onder het gras zou zitten.

Want Roel krijgt de geheime missie om toch door te roken, en wel voor 500 euro per sigaret. Voorwaarde is dat de andere bewoners hem niet snappen. Inmiddels heeft de sympathieke bewoner er al 13 weggepaft. Door midden in de nacht op te staan en in de tuin drie peukies te genieten, of een momentje voor zichzelf te vragen in de badkamer. Om zijn adem te maskeren, neemt hij na elke sigaret een hap uit een ui.

Toch is Roel niet zo onopvallend bezig als hij hoopte. Tanja, die ook gestopt is, rook een luchtje in de dagboekkamer. En in de tuin vinden de bewoners een pakje sigaretten, terwijl Roel daar net vandaan komt. Dat worden dus nog vier spannende dagen.

Toegegeven, het is een slinkse opdracht van Big Brother. Maar fervente anti-rokers zullen de opdracht verwerpen. Waar Roel normaal één sigaretje zou roken, steekt hij er nu soms drie achter elkaar op om het geld. Het bevordert zijn gezondheid natuurlijk niet. En misschien heeft hij door zijn stiekeme gedrag wel meer stress dan de gestopte rokers.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Roel ongezond bezig door weekopdracht Big Brother

  1. iekje

    ‘Door midden in de nacht op te staan en in de tuin drie peukies te genieten,’
    ‘Waar Roel normaal één sigaretje zou roken, steekt hij er nu soms drie achter elkaar op om het geld.’

    Wat is dit voor flauwekul?? Sinds zijn opdracht heeft Roel nog nooit 3 sigaretten achter elkaar gerookt. En ik kan het weten omdat ik praktisch 16 uur p.d. 4 streams in de gaten hou. Wanneer ik niet aanwezig ben, nemen anderen de observatie van de streams waar. En nergens is gebleken dat Roel 3 sigaretten achter elkaar rookt. Misschien komt jullie verbeelding door een gemanipuleerde foto. Tussen de ene en de andere sigaret zit sowieso 3 tot 6/7 uur.

    Zijn pakje sigaretten heeft hij absoluut niet laten liggen. Hij zit namelijk als een kip op een gouden ei, hij beschermt zijn kostbare sigaretjes als ware het diamanten. Nadat er een sigaret uit de box wordt gehaald, gaat het doosje meteen weer in de zak van de badjas. (Dit is vastgelegd met screenshots)

    Roel is, in tegendeel hoe hier wordt gesuggereerd, heel slim en berekenend bezig. Hij weet zijn medebewoners en zeker de ‘rookpolitie’ uitstekend om de tuin te leiden.

    Tanja rook dat er in de dagboekkamer gerookt was. Wie is zij om dat mee te delen? Ze vraagt notabene haar medebewoners of ze de rook in haar gezicht willen blazen? Wie zegt dat zij niet een sigaret in de dagboekkamer heeft gerookt en het de ander in de schoenen wil schuiven?

    Nee, roken is ongezond, maar Roel heeft echt geen extreme rookbuien om de prijs binnen te halen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>