Oude bekenden in Hotel Big Brother

Bart Spring in t veldKent u ‘m nog, deze jongeman uit Roelofarendsveen? Het is Bart Spring in ‘t Veld, de winnaar van de legendarische eerste editie van Big Brother. Blijkbaar smaakt zo’n avontuur naar meer, want Bart is één van de acht bewoners die vanaf donderdag 12 januari een kamer betrekt in Hotel Big Brother, dat twee dagen later dan weer te zien is op Talpa. Naast Bart doet ook ex-BB’er Kelly mee, naast Bonnie St. Claire, Frank Awick, Monique Sluyter, Gert Timmermans en Viola Holt. De presentatie wordt nog even geheim gehouden door Talpa.
Deze vier zullen in elk geval acht weken lang in Hotel Big Brother vertoeven, waar tot voor kort nog de bewoners uit Big Brother 5 inzaten. In tegenstelling tot deze ‘reguliere’ edities zullen de bewoners van het hotel niet voor zichzelf meedoen, maar voor een goed doel: een nieuw Mappa Mondo Huis van het Rode Kruis, dat het geld heel hard nodig heeft.

De bewoners dienen elke week een diner voor te bereiden. De zitplaatsen voor dit diner worden geveild, waarvan de opbrengst dus ten goede komt aan het Rode Kruis. De ‘rotte appels’ binnen het clubje hotelmedewerkers worden genomineerd, de kijker kan bepalen wie er moet uitchecken.

Blijkbaar realiseerden ze zich bij Talpa dat een week lang kijken naar verveelde BN’ers in het Big Brother-huis niet spektakel genoeg is voor de kijker, daarom is er dit spelelement met een goed doel bij verzonnen.

Talpa zet hoog in op het programma; zaterdag 14 januari is er een kick-off uitzending, vervolgens is Hotel Big Brother elke werkdag te zien van 19.30 tot 19.55 uur. Inderdaad, in die belangrijke vooravond. Want sinds het wegvallen van Big Brother 5, kampen met name de dagelijkse comedy Samen en actualiteitenrubriek NSE met extreem lage kijkcijfers. Een publiekstrekker (?) als Hotel Big Brother moet dit gaan opvijzelen. De sores zijn ook op internet te volgen, elke vrijdag is er een exit-uitzending.

Nu maar hopen dat Bonnie St. Claire niet weer als decorstuk eindigt, net zoals afgelopen zaterdag in Mooi Jaar! Weer De Leeuw…

Zie ook:
- Caroline Tensen aan de bak in Hotel Big Brother
- Bonnie St Claire met kater ‘t Mooi Jaar! Weer De Leeuw in
- Finalemoment Big Brother komt net te vroeg voor Roel; Joost wint
- Bewoners Big Brother gooien zichzelf in de uitverkoop

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Oude bekenden in Hotel Big Brother

  1. Rob

    Caroline, what are you doing? Toppresentatrice die wel heel erg d’r best doet om goed te liggen bij John de Mol, ze viel al in bij ‘Thuis’, zat in ’10 sterrenhotel’ en nu dit.

    De presentatrice van ‘wie ben ik’, ‘het spijt me’ en ’1 tegen 100′ heeft dit toch niet nodig?

      /   Reply  / 
  2. harry

    wie zegt dat caroline het gaat doen??

      /   Reply  / 
  3. Rob

    Nou zappen.blog.nl. Maar nu ik op andere sites lees staat ze er niet bij.

      /   Reply  / 
  4. bigbrotherbrom

    tja nog even ,en dan is t zover op naar t hotel knuf knuf brom

      /   Reply  / 
  5. Rob

    Misschien de live-uitzendingen op maandag geloof ik?

    Maare beheerder van deze site er staat nog steeds dat Caroline erin komt.

      /   Reply  / 
  6. harry

    inderdaad er staat op geen enkele site dat caroline het gaat doen en ook niet op deze site want er staat De presentatie wordt nog even geheim gehouden door Talpa dus weet niet hoe jullie daar bij kjomen

      /   Reply  / 
  7. Rob

    Naast Bart doet ook ex-BB’er Kelly mee, naast Bonnie St. Claire, Frank Awick, Caroline Tensen, Monique Sluyter, Gert Timmermans en Viola Holt. De presentatie wordt nog even geheim gehouden door Talpa.

    Laatste zin van de eerste alinia is dit. Achter Frank Awick staat de naam Caroline Tensen…

      /   Reply  / 
  8. Herman

    Beste allen,

    Ik heb de naam van Caroline Tensen toegevoegd omdat zij genoemd werd in RTL Boulevard op 4 januari. Vanwege de ontstane verwarring heb ik het filmpje even teruggekeken, en nu zie ik dat Jeroen Kijk in de Vegte met Caroline Tensen aan iets anders refereert. Ik heb haar naam zodoende weggehaald, dank voor jullie oplettendheid.

      /   Reply  / 
  9. harry

    ik dacht al zie nergens caroline ensen staan

      /   Reply  / 
  10. Rob

    Alstu,
    Dan is die opschudding ook weer verdwenen.

    In Hotel Big Brother met deze ‘sterren’ zou ze helemaal niet passen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>