Zesde editie Big Brother toch naar Talpa

Big BrotherDe geheimzinnigheid is voorbij: Talpa zal de zesde editie van Big Brother afnemen. Zoals het er nu naar uit ziet is het reality-programma al in september bij Talpa te zien. Dat andere reality-programma, De Gouden Kooi, wordt dan uitgesteld tot 2007. Talpa wil de twee programma’s niet tegelijkertijd uitzenden, laat een woordvoerder aan persbureau ANP weten. Talpa en producent Endemol mikken voor de zesde Big Brother op dieper liggende gevoelens, aangezien het op zoek is naar bekenden van elkaar.
In de eerste vijf edities van Big Brother zaten mensen die elkaar telkens niet kenden. Nu wil Endemol gezinnen, vrienden of geliefden van elkaar in het huis stoppen. Zij worden dan samen met de andere kandidaten – mogelijk ook stellen,
vrienden of familieleden – enkele maanden afgezonderd van de
buitenwereld.

"We zijn altijd op zoek naar nieuwe impulsen voor het format en denken
dat dit voor dynamiek kan zorgen in het huis. Je krijgt er bijvoorbeeld
interessante stemrondes door, waarin familieleden elkaar gaan nomineren." En dat is zeker waar. Je krijgt meer groepsvorming. Dat kan zowel positief als negatief voor de stemming in het huis uitpakken. Maar zal het ook voor knallende televisie zorgen?

Het ligt voor de hand dat Talpa Big Brother opnieuw in de vooravond inzet; vorig jaar was het één van de beter bekeken programma’s en trok Big Brother andere programma’s mee omhoog. Over de rest van de vooravond is weinig bekend; Lotte loopt in november op zijn einde. Verder is bekend dat Entertainment Live na de zomer terugkeert, maar waarschijnlijk op een ander tijdstip aangezien er nu nauwelijks 100.000 mensen de moeite nemen om te kijken. Verder zou Talpa azen op de soap The Bold & The Beautiful en overweegt het de terugkeer van Het Rad van Fortuin en een dagelijkse variant van Miljoenenjacht.

Zie ook:
- Talpa heeft nog geen handtekening gezet onder Big Brother 6
- Dit najaar Big Brother 6 op tv
- Entertainment Live overleeft de zomer bij Talpa
- Hier met dat inschrijfformulier! Talpa bereidt comeback Rad van Fortuin voor
- Talpa overweegt dagelijkse Miljoenenjacht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zesde editie Big Brother toch naar Talpa

  1. hooi

    lijkt me logisch, maar de gouden kooi zou toch een paar jaar draaien? maar lijkt me een beetje duur als je maar 50.000 kijkers hebt.

      /   Reply  / 
  2. tESKE

    Heeey
    daarom heeft de gouden kooi een proeftijd van 3 maande. Dan kijken ze of de kijkcijfers goed zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>