Big Brother bloter dan ooit?

Big BrotherLigt het nou aan mij, of zit er dit keer meer naakt in Big Brother dan ooit te voren? Je kunt de live stream niet aanzetten, of er vliegen een stel blote borsten door het beeldscherm. Ook op televisie zien we meer bloot dan voorheen, al zijn de geslachtsdelen wel gecensureerd. Misschien lette ik er bij de vorige vijf edities niet goed genoeg op, maar ik heb echt het gevoel dat het oog van Big Brother in tegenstelling tot voorgaande edities veel minder wegkijkt.
Volgens een voormalig redacteur hangt het er van af welke afspraken er zijn gemaakt met de bewoners. In de vorige editie luidde de deal dat bloot privé bleef, en er dus zo veel mogelijk niet het www haalde. Al zagen we bij de bevalling van Tanja toch heel wat vlees op televisie. Dit jaar zouden de bewoners dan hebben ingestemd met gegluur. Of ze zijn gewoon 0,0 preuts.

Verschillende internetfora maken er een sport van de blote borsten vast te leggen in een screenshot, om het te vereeuwigen voor het nageslacht. Via onderstaande linkjes een paar blote shots (natuurlijk niet voor minderjarigen of mensen die hier aanstoot aan geven).

Linkje 1

Linkje 2

Linkje 3

Linkje 4

Linkje 5

Overigens begin ik er wel in te komen, de Big Brother-modus. Het was even worstelen om alle gezichten te leren kennen. 15 inwoners is ook wel veel. Maar ik geloof wel dat die familiebanden heel wat spannende conversaties gaan opleveren. Net als het lichtknopje dat door Big Brother wordt bestuurd. Mocht je dus nog niet hebben gekeken en denk je BB-moe te zijn: zet toch die tv eens aan ‘s avonds.

Zie ook:
- Big Brother weer op peil
- De donkerste Big Brother ooit
- Talpa wijzigt vooravond alweer

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Big Brother bloter dan ooit?

  1. Cobus

    Ze weten dat ze het niet kunnen verbergen, dus gooien ze alles in de strijd.

      /   Reply  / 
  2. Ome Koos

    Oke er is iets meer bloot te zien dan vorig jaar, maar dat ligt niet helemaal aan BB.
    Deze bewoners gaan gewoon NIET in bikini of zwembroek onder de douche en dat deden de meesten vorig jaar wel.
    De wegklikken van streams doet BB hetzelfde als vorig jaar en zogauw er teveel bloot is geweest en iemand kleed zich uit, klikken ze meteen weer weg, waneer ze zijn aangekleed mogen we weer meekijken….precies hetzefde dus als vorig jaar het aantal minuten de cams in de badkamer actief waren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>