Gouden Kooi: En toen waren er nog maar 5

Opnieuw verliest de Gouden Kooi een bewoner. Dit keer niet door geweld, maar een vrijwillige exit. Lieke kan niet langer zonder haar vrienden en familie en besluit een einde te maken aan de opsluiting in de tv-villa. Doorslaggevende reden is de gezondheid van haar moeder, die de laatste tijd achteruitgaat. Daarmee zijn er nog maar vijf bewoners over in de Gouden Kooi.

Lieke is geen bewoner van het eerste uur geweest, al brengt ze al wel lange tijd door in de villa. Ze is vooral bekend door haar turbulente relatie met Huub. De twee vonden elkaar al snel in het huis, maar waren tegelijkertijd als water en vuur. Veelvuldig clashten de twee met elkaar. Enige tijd terug is een punt gezet achter hun relatie.

De Gouden Kooi wordt nu nog bewoond door Huub, Jaap, Brian, Amanda en Claire. Laatstgenoemde zit nog maar kort in de villa. De makers hebben beloofd om na september dit jaar, als de Gouden Kooi twee jaar open is, de hoofdprijs flink te verhogen. Eerder werd ook al beloofd om na een jaar geen nieuwe bewoners meer toe te laten, maar die spelregels werden gaandeweg aangepast.

Zie ook:
- Huub en Jaap voelen zich gevangen in Gouden Kooi
- Nieuwe bewoner in orgievilla Gouden Kooi
- Stekker blijft waarschijnlijk in de Gouden Kooi zitten

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Gouden Kooi: En toen waren er nog maar 5

  1. sjaak

    eindelijk is ze weg

      /   Reply  / 
  2. Linda

    Jammer, wie moet er nu nog wippen in de kooi

      /   Reply  / 
  3. //DESH\\

    Eindelijk van dat domme wijf af. Ik heb haar nooit gemogen!

      /   Reply  / 
  4. Joey

    Ben ik nou de enige hier die medelijden met haar heefd ?

      /   Reply  / 
  5. Marc

    Nee hoor Joey, Lieke is een topper, ze was geweldig in de gouden kooi en ik zal haar wel missen, ze is heel anders dan de domme ganzen als een Amanda/Nadia/etc. en dan nu die Claire.

    Jammer dat ze weg is!

      /   Reply  / 
  6. Dr. Killjoy

    Nu nog die kwal huub weg

      /   Reply  / 
  7. VINN

    sinds het uit is met Huub, vind ik haar erg leuk dus vind het jammer zie liever Huub vertekken

      /   Reply  / 
  8. margo

    echt saai zo zonder lieke.. huub moet eruit die lozer..
    brian is de bom!

      /   Reply  / 
  9. carla

    HOi vindt het jammer dat lieke eruit is
    mocht haar wel. Nu wordt claire lekker gepakt dat is pas een echt nep kind

      /   Reply  / 
  10. Ingrid

    Jammer day ze eruit is, vind haar een zeer correcte mid kunnen de anderen nog wat van leren. Wat ik niet snap is wat ze daar moeten met die selene wat een verschrikkelijke, misselijke stoep hoer is dat. Claire krijgt het zwaar, zeker als die selene erbij blijft. Laat die oprotten die heeft niets met het spel te maken.

      /   Reply  / 
  11. Silvia

    Ik vind het jammer dat Lieke er uit, het had beter geweest als die zielepoot van een Huub eruit ging. Lieke is een heel lief meisje, ze werd zo gemaakt door die eikel van die Huub. Maar moet je Lieke nu zien met haar nieuwe lover veel beter dan die Huub. Lozer die Huub hahahaha

      /   Reply  / 
  12. hans

    Brain is een grote klootzak denkt dat hij zo,n lieverdje is nou als hij amanda niet had in de kooi neukte hij er ook maar op los hoor, die corrigeert huub altijd maar is geen haar beter jemmer dat Huub eruit gaat als hij brain een goed op zijn akelige bek timmert.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>