Spuiten & Slikken & Branden

FirestarterSpuiten & Slikken heeft zijn kijkers al heel wat bijgebracht op het gebied van seks en drugs, maar de jongste aanwinsten Twan en Dennis geven ons sindskort een kijkje in de keuken van de jeugd. Dit cryptische duo haalt de meest idiote experimenten uit, denk aan het niveau Happy Slapping. Maar gisteren was het weer eens spraakmakend wat BNN ons vertoonde – dankzij Twan en Dennis: het spelletje firestarter.
Stap 1: Men neme allebei een dobbelsteen en probeert daarmee een zo hoog mogelijk aantal ogen te gooien. Degene die het laagste gooit verliest.

Brandende vingerStap 2: De verliezer schenkt een glaasje wodka voor zichzelf in, en doopt een vinger naar keuze in het glaasje.

Stap 3: De winnaar steekt de in wodka gedoopte vinger aan.

Stap 4: De verliezer drinkt het glaasje wodka op. Hij mag daar zo lang over doen als hij zelf wil. Voorwaarde is wel dat de brandende vinger niet uitgeblazen mag worden zolang het glas niet leeg is.

Heel creatief bedacht van Twan en Dennis – al denk ik dat zij het ook ergens anders hebben opgedaan. Het is in elk geval een methode om snel straalbezopen te worden. Maar ik sla de uitnodiging voor een potje firestarter toch maar vriendelijk af.

Overigens vind je het filmpje van Twan en Dennis op hun website.

Zie ook:
- Ingezonden bericht: tip voor Spuiten & Slikken
- Spuiten & Slikken deed naam eer aan
- Spuiten & Slikken terug: a breezer for a blowjob

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>