BNN wil Afrika redden

Patrick LodiersAls het aan presentator Patrick Lodiers ligt, gaat BNN een programma maken waarin de omroep Afrika redt. BNN steunt Lodiers, al moet het programma niet te zwaar of te informatief worden, zegt voorzitter Laurens Drillich in gesprek met De Volkskrant. "Patrick wil al heel lang een programma maken waarin hij Afrika gaat redden. Wij moeten daar altijd om lachen, maar hij meent dat echt. Daar zijn we dus al heel lang mee bezig, omdat we niet willen dat het een programma wordt waarbij je als kijker wel heel veel interesse moet hebben voor Afrikaanse waterputten."
Drillich vervolgt: "BNN moet komisch, informatief, diepgaand en plat tegelijk zijn. Tegenover inhoudelijke programma’s zetten we daarom dingen als Try Before You Die of ONM. Daarmee zeggen we: het leven is ook gewoon lachen. Laten we niet overal twee of drie lagen in aanbrengen."

Afrika redden. Dat klinkt als een nobel streven maar ook een heel zware dobber. Mocht het Lodiers lukken, dan kan hij het jaar erop meteen de Bart Award ophalen, een prijs van BNN voor iemand die het onmogelijke heeft gedaan. Net als een zooitje Nobelprijzen, MTV Free Your Mind Awards en ga zo maar door. Succes Patrick, je zal het nodig hebben.

Zie ook:
- Tros en BNN betalen ook goed uit
- Osama bin Laden kan BNN kijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>