Lijst 0: Zelfde titel, ander programma

Filemon WesselinkKatja Schuurman en Bridget Maasland verzorgden bij de afgelopen twee verkiezingen het programma Lijst 0. Op eigenzinnige wijze werden de lijsttrekkers aan de tand gevoel, in het geval van Balkenende zelfs letterlijk. Maar BNN heeft voor de komende verkiezingen deze taak neergelegd bij Filemon Wesselink en Sophie Hilbrand, die elkaar ook al zo verdienstelijk aanvullen bij Spuiten & Slikken. Volgens Filemon wordt Lijst 0 onder zijn bewind ‘een heel ander programma’, zo vertelt hij in Veronica Magazine.
"Wij zijn gewaagder qua vraagstelling. En Katja en Bridget zijn twee enorme sterren; Sophie en ik zij veel meer gewone jongeren." Voor het programma gingen Sophie en Filemon ook op pad met Marokkaanse jongeren, om te ondervinden of zij echt werden gediscrimineerd aan de deur bij een club.

Filemon denkt zich verder te onderscheiden door zijn eigen nieuwsgierigheid. "Ik zou van André Rouvoet (ChristenUnie) willen weten wat hij ervan zou vinden als zijn kinderen homoseksueel zouden zijn. Of wat hij zou doen als er wetenschappelijk bewijs zou worden gevonden dat God niet bestaat. En ik ben benieuwd wat Jan-Peter Balkenende nu echt van Spuiten & Slikken vond, aangezien het CDA tegen het programma was."

Voor mijn gevoel liggen de verkiezingen nog mijlenver weg, maar voor je het weet is het 22 november. Niet zo gek dus dat BNN nu al begint met Lijst 0, aangezien er heel wat politieke partijen aan het woord moeten komen. Ik ben heel benieuwd naar wat Filemon en Sophie er van hebben gemaakt.

Lijst 0, 21.25 uur, BNN

Zie ook:
- Gaat Sophie Hilbrand kussen met Balkenende?
- Tros en BNN betalen ook goed uit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lijst 0: Zelfde titel, ander programma

  1. Pludefax

    Jeetje, wat kijkt hij daar chagrijnig. Heb je niet een betere foto van hem?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>