Katja heeft kritiek op Ranking the Stars

Zelf heb ik gisteren weer enorm genoten van Ranking the Stars. BNN zond nu drie afleveringen uit van dit programma en ik vind het met de week komischer worden. Katja Römer-Schuurman denkt daar anders over, zo werd gisteren duidelijk in De Wereld Draait Door. Ze was er te gast en aan tafel niets dan lof over dit format. Behalve bij Katja. "Alles wordt aan die honderd mannen opgehangen en op een gegeven moment weet je wel dat Yvon en Chantal telkens de liefsten zijn", zegt ze over het programma. Kort daarna: "Ooh dit is zo vervelend want ik mag niets slechts over het programma zeggen."

Tafelgast Marc-Marie Huijbregts probeerde er nog uit te peuteren waarom Katja een zwijgplicht had, maar er kwam vervolgens niets anders uit dan 'Ranking the Stars is een hartstikke leuk programma' en: 'Blijf vooral kijken naar Ranking the Stars'.

Misschien heeft Katja's katerige gevoel ermee te maken dat de acht afleveringen in twee dagen tijd zijn opgenomen? Ik kan me voorstellen dat er dan een overkill optreedt. Maar met de huidige dosering van één aflevering per week komt het op mij nog niet als vervelend over.

Vorige week vroeg ik me hier overigens nog af of BNN een tweede serie met vrouwen kon maken. Inmiddels zijn me toch aardig wat namen te binnen geschoten die niet zouden misstaan in de show. Wat te denken van Linda de Mol, Sara Kroos, Irene Moors, Wendy van Dijk, Ellemieke Vermolen, Irene van der Laar, Tooske Ragas, Bridget Maasland, Yolanthe Cabau van Kasbergen en misschien ook Caroline Tensen?

Zie ook:
- Ranking the Stars: arme Yvon
- Ranking the Stars: leukste tv-show van 2006?
- Echte sterren in BNN's Ranking the Stars

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Katja heeft kritiek op Ranking the Stars

  1. rob

    aub niet nog meer bn’er tv. de best scorende programma’s zijn nog altijd die waarin de gewone man of vrouw de hoofdrol vervuld. bn’ers hebben nu eenmaal niets te melden en slepen een levenservaring van een eendagsvlieg met zich mee!
    straks gaan ze nog denken dat ze overladen zijn met talent wat juist in vele gevallen volkomen ontbreekt!

      /   Reply  / 
  2. michel

    ranking the stars had mischien leuker geweest als ze niet alle afleveringen in 2 dagen hadden opgenomen!

      /   Reply  / 
  3. Willem

    Michel……Leg mij eens uit wat het dan leuker maakt als ze het niet in 2 dagen opgenomen hadden? Wat merken wij daarvan??? Juist ja NIKS!!!

      /   Reply  / 
  4. Leswes

    Heel leuk programma, ook heel verfrissend vind ik. Hiermee wordt toch ook wel getoond dat Nederland een mooi aanbod heeft aan vrouwelijke sterren die er ook fantastisch uitzien.

    Ik vind het alleen een beetje jammer dat het bij zo’n enquete blijft en iedereen moet zn lijst opnoemn, ik heb het gevoel dat je met tien van die lekkere dames en de bekwame paul de leeuw iets meerzijdigs kan maken.

      /   Reply  / 
  5. Inge

    Willem, het verschil is dat de meiden nu per aflevering bezopener en dus loslippiger worden. Best grappig.

    Waarom is dit programma trouwens niet te vinden op http://www.uitzendinggemist.nl ? Balen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>