Sterretje Gezocht trapt af met ordinaire vleeskeuring

BNN is op zoek naar een nieuwe presentatiebabe. Bijna 10.000 meisjes schreven zich in voor deze functie, die wordt vergeven via het programma Sterretje Gezocht. Gisteren zag ik op televisie een voorproefje van de ‘talentenjacht’ en dat stemde me toch wel heel erg droevig. Schaarsgeklede meisjes deden een vaak heel foute act op een lopende band. Niets meer dan een ordinaire vleeskeuring.

Het is nog te vroeg om een definitief oordeel te vellen, maar ik had toch meer verwacht. De afgelopen weken heb ik echt genoten van Dennis vs Valerio op de zondagavond. Wat een leuke personality’s zijn dit op televisie en wat een chemie tussen die twee! Je zou zeggen dat ze een programma als Sterretje Gezocht op hun sloffen tot fantastische televisie kunnen maken?

Naar verluidt is de vleeskeuring slechts een miniscuul onderdeel van de hele talentenjacht. Een onderdeel met een dikke knipoog naar al die andere talentenjachten. In een volgende ronde moeten de meisjes echt laten zien dat ze iets kunnen. Uiteindelijk moet de nieuwe presentatrice kunnen presenteren en bijkans ook acteren en zingen.

Het nieuwe talent wordt gekeurd door een jury bestaande uit Bridget Maasland (behoeft geen verdere introductie), Job Castelijn (van castingbureau Kemna Casting) en Jeroen van Baaren (ontdekker Bart de Graaff).

Sterretje Gezocht, 20.25 uur, BNN (Nederland 3)

Zie ook:
- BNN kan kiezen uit 8.000 potentiële Sterretjes
- Sterretje Gezocht bij BNN
- Wie is de echte man bij BNN? Dennis Storm of Valerio Zeno?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Sterretje Gezocht trapt af met ordinaire vleeskeuring

  1. Mart

    Wat een overdreven commentaar heeft iedereen toch. Gister bij boulevard zei angela dit ook al en peter R de vries. Maarja die vallen ook niet in de doelgroep van BNN. Ik vind het niet zo schokkend hoor en ga zeker eens kijken.

      /   Reply  / 
    1. Noah.

      Oh nee toch? Toch niet weer een “zit niet in de doelgroep en zal het dus wel niet snappen”- reactie?
      _

      Oke dan.
      _

      Ik zit in tegenstelling tot Angela WEL in de doelgroep en ik ben het roerend met haar eens.

      Gisteren de eerste helft gekeken en mijn GOD wat een beschamend stuk televisie. Van TMF verwacht je zoiets maar bij BNN hoop je toch op wat beters.

      Televisie is en blijft iets geweldigs en op z’n sterkst kan een brilliant programma zich meten met kwalitatieve cinema. Natuurlijk zal er ook een hoop onzin te zien blijven zijn, zoals Sterretje Gezocht of Lekker Slim (mooie carriere heb je, Bridget :P ), het is alleen jammer dat die onzin een beetje de norm begint te worden en dat de Publieke Omroep er nu ook mee gespammed word.

      __

      Sterretje Gezocht zuigt. Als ze moeite hadden gedaan voor een goed programma had ik meer respect voor ze gehad. ‘Parodie’ of ‘satire’ kan een letterlijke kopie niet genoemd worden. Dit persifleert niet genante tv, dit ís het. De Donor Show, dát was een knipoog naar sms-talentenjachten waar OOK nog een goede boodschap en een kwalitatief programma aan verbonden zat.

      _

      Is dít waarom Bart’s omroep zo hard heeft gevochten voor leden en uitzendtijd?

        /   Reply  / 
  2. Arie

    Deel van gezien. Op zich wel geinig.. zaten een paar leuke dames tussen.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nog een absolute kijktip: Sterretje Gezocht | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>