Wat te verwachten van satirische nieuwsshow VOC van BNN?

De Nieuwste Show mag dan zijn mislukt, BNN toont doorzettingsvermogen met VOC. Dat staat in dit geval voor het Verbond van Ongeleide Correspondenten. Vijf BNN-boegbeelden hebben de nodige items gedraaid voor deze satirische nieuwsshow, die vooral een andere blik op actualiteit en maatschappelijke zaken werpt. De omschrijven van de eerste aflevering is even ludiek als krankzinnig.

“Waanzininnig: het Verbond van Ongeleide Correspondenten knalt iedere vrijdag op je tv. Met een frisse blik op eh… ja op wat niet eigenlijk. Het VOC is niet alleen ongeleid. Ze zijn ook gek op knuffelworstelen. Dat moet je zien (en dan geloof je het misschien nog niet). Verder gaan we het bos in, staat er ergens een microfoon open en is er iets met Europese verkiezingsdinggetjes. Ook leuk: er wordt getwitterd en gezongen en Filemon heeft zin in een snoepreisje. In een Ferrari. Probleem: hij heeft geen cash. Daarom heeft hij een actie bedacht: Ferrari rijden voor Rwanda”, aldus BNN.

Voor de VOC zijn Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink, Steyn de Leeuwe, Loes Haverkort en Sander Lantinga de straat op gegaan.

Ik weet niet zo goed wat te verwachten van VOC. Gewoon kijken dus maar vanavond.

VOC, 21.15 uur, BNN (Nederland 3)

Zie ook:
- Wekelijkse actualiteitenrubriek BNN eind mei van start
- ‘Plannen voor dagelijkse talkshow met Sophie Hilbrand’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wat te verwachten van satirische nieuwsshow VOC van BNN?

  1. Max

    Vond de eerste aflevering erg leuk. Zaten een hoop grappige stukjes in. Ik blijf dit programma de volgende weken zeker volgen!

      /   Reply  / 
    1. Rob

      Heel erg slecht!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>