Floortje Dessing verkent Noordpoolcirkel in 3 Op Reis

Het nieuwe seizoen van 3 Op Reis zit er aan te komen. Op zondag 13 september is de eerste aflevering al te zien van dit door BNN geadopteerde reisprogramma. Reisde boegbeeld Floortje Dessing vorig jaar nog van Amsterdam naar Amsterdam Eiland, dit jaar verkent ze de Noordpoolcirkel. Lekker koud bij de eskimo’s enzo. Floortje wordt dit seizoen bijgestaan door Dennis Storm en Daphne Bunskoek.

Floortje verruilt haar teenslippers voor een paar moonboots en bezoekt plaatsen rond 66,33 graden noorderbreedte, beter bekend als de Noordpoolcirkel. Rond deze extreme breedtegraad viert ze aan het begin van haar reis de langste dag van het jaar samen met de Noorse locals. Op haar doorreis ontmoet ze ijsberenjagers op Groenland en staat ze langs de lijn bij de Eskimo Olympics in Alaska.

Daphne ervaart het ‘slow travel’ reizen en gaat op safari in Mozambique, volgt salsa-les in het Colombiaanse Carthagena en maakt een bijzondere zeiltocht van Santorini naar Ios. Dennis laat zien dat je ook met weinig cash een hoop lol kunt hebben in verschillende Europese steden. Hij bezoekt een aantal bekende toeristische hotspots en duikt in de underground-scene van steden als Berlijn en Boedapest. Ook maakt Dennis een ‘happy camper’ toer door het Engelse Cornwall en een roadtrip door de Verenigde Staten.

Zie ook:
- Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm maken 3 Op Reis
- BNN wint slag om Floortje Dessing
- Floortje Dessing wegbezuinigd bij Llink

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>