BNN komt met comedy vanaf de Wallen

BNN komt in 2011 met een nieuwe comedy: Walhalla. De serie speelt zich af op de Amsterdamse Wallen en wordt gemaakt door grote namen. Onder andere Frank Houtappels (Gooische Vrouwen, ‘t Schaep) en Wim Bax (S1ngle) staan garant voor het script en de verhalen. De cast is nog niet bekend.

BNN Directeur TV Pim Castelijn: “Dit is een geweldig team van makers die hebben bewezen dat ze het verschil kunnen maken. Wij zijn erg blij dat ze nu zijn gaan samenwerken voor deze nieuwe BNN-serie.”

Walhalla speelt zich af op de Amsterdamse wallen. Het dagelijks leven van zes vrienden van rond de twintig staat centraal. Ze zijn allemaal vrij en ongebonden en ze bijten zich vast in hun idealen. Maar of ze nu hun hart of hun hoofd volgen, de juiste keuzes maken blijkt niet mee te vallen. In koffiehuis Walhalla ontmoeten ze elkaar om liefde, seks en de andere ongemakken van het leven te bespreken.

Walhalla wordt geproduceerd door Endemol en Kemna & Zonen. Job Gosschalk (S1ngle) en Pieter van Rijn (Bloedverwanten) tekenen voor de regie.

BNN beloofde al eerder met nieuw drama te komen, nadat ONM is stopgezet. Die belofte wordt nu ingeboet met het 12-delige Walhalla voor Nederland 3. Op papier is in elk geval een goede start gemaakt met zulke namen.

Zie ook:
- Vara komt na Vuurzee met dramaserie Overspel
- Roek Lips weigert ‘offer you can’t refuse’ van BNN
- Overzicht: nieuwe Nederlandse dramaseries bij publieke omroepen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “BNN komt met comedy vanaf de Wallen

  1. oscar

    veelbelovend! ben benieuwd!

      /   Reply  / 
  2. Zo

    raar want laatst in spuiten en slikken wilde ze een item maken op de wallen maar dat ging niet door omdat je er niet mag filmen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>