Erben Wennemars maakt pilot tv-programma BNN

Het zou zomaar kunnen dat Erben Wennemars de nieuwste aanwinst van BNN vormt. Nu hij zijn schaatscarrière vaarwel heeft gezegd, lijkt er een nieuwe loopbaan in Hilversum voor hem weggelegd. Deze Olympische Spelen verzorgde hij het radiocommentaar voor de NOS bij het schaatsen en BNN is dat niet ontgaan. Binnenkort neemt Erben een pilot op voor een tv-programma bij de omroep.

Tegen SBS Shownieuws zegt hij: “Het hoeft niet persé sportgerelateerd te zijn. Ik ben tenslotte geen sporter meer. Het is niet zo dat ik volgende week op de buis kom, maar wellicht later dit jaar wel. Althans ik hoop het. Ik kan me helemaal vinden in BNN.” En BNN laat weten: “We vinden Erben origineel en authentiek. Hij is een mooie match met BNN en we gaan een pilot met hem opnemen.”

Wennemars zal een en ander nog wel thuis moeten bespreken, want voormalig SBS-presentatrice Renate Wennemars-Van der Zalm heeft zich in verschillende interviews al uitgelaten over een tv-comeback. De afgelopen jaren paste zij op het gezin Wennemars, nu zou Erben gas terug moeten nemen zodat zij weer tv kan gaan maken.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>