Daar zijn ze weer: Serious Request TV op Nederland 3

Voor een week is Groningen het epicentrum van de Nederlandse radio. Zo lijkt het althans, want de komende week is het Serious Request dat de klok slaat. Annemieke Schollaardt, Gerard Ekdom en Giel Beelen laten zich opsluiten in het Glazen Huis in Groningen waar ze een week lang leven op groentesapjes en water. Luisteraars kunnen tegen betaling een verzoekje indienen. De opbrengst komt ten goede in de strijd tegen malaria. Prinses Màxima sluit om vanmiddag de deuren van het Glazen Huis, vanavond het eerste verslag op tv bij BNN.

Want dat is de vulling van Nederland 3 de komende tijd. Serious Request neemt het tijdslot in van DWDD dat met winterstop is en wordt ook in de nachtelijke uren van Nederland 3 vertoond. Donderdagavond gaat het Glazen Huis weer open in een live uitzending op – eveneens – Nederland 3.

Serious Reuqest TV op Nederland 3 wordt dagelijks (ook in het weekend) gepresenteerd door Patrick Lodiers en Sander Lantinga. Nicolette Kluijver maakt dagelijks reportages en Winfried Baaijens presenteert in het programma een kort journaal. Van Eric Corton zijn reportages uit Sierra Leone te zien en dan zijn er ook nog Filemon Wesselink en Sander Lantinga die zich laten betalen voor het uitvoeren van ‘kutklussen’.

Heel veel BNN-gezichten dus bij Serious Request TV. Het wordt leuk, ik heb er zin in. Succes daar in 050!

Serious Request TV, 19.00 uur, BNN (NL3) – daarna dagelijks 19.30 uur
Serious Request 3fm live, 1.25 uur, NL3

Zie ook:
- Rigby levert themasong Serious Request 2009
- Armin van Buuren sluit Glazen Huis week af

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Daar zijn ze weer: Serious Request TV op Nederland 3

  1. Sandra

    Ik vind dat altijd zulke goede televisie, ik ga dus weer veel kijken. Ik vind het altijd wat weg hebben van Big brother.

      /   Reply  / 
  2. Maurice

    De Djs gaan pas om 16.00 in het huis en Maxima sluit ze om 19.00 uur op niet om 12.00

      /   Reply  / 
  3. Jase

    Het is wel het vermelden waard dat je 6 dagen lang, 24 uur per dag naar Serious Request TV kunt kijken op 101.tv

      /   Reply  / 
  4. Michelle

    Andere jaren keek ik altijd SR op tv. Dat werd 4 uur per dag uitgezonden. Nu kan ik het ineens niet vinden. Weet iemand de frequentie in Zwolle??

      /   Reply  / 
    1. Mieke

      Na wat gezoek, het is via digitale tv te bekijken op kanaal 31.

        /   Reply  / 
  5. w

    ja eerder was het altijd te bekijken op het gratis etalage kanaal van ziggo zo te merken is dat dit jaar niet kans is wel dat 101tv het heeft pech voor de mensen die geen digitaal tv hebben

      /   Reply  / 
  6. Ariane

    De webcam van de site van 3FM zal sowieso de komende week 24 uur per dag Het Glazen Huis uitzenden. Hopelijk dit jaar nog meer succes dan voorheen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>