Veelbesproken documentaire Unorthadox bij BNN

Dat BNN met een documentaire komt over rapper Unorthadox, zal niet veel mensen zijn ontgaan. De rapper kondigde het zondag in Spuiten & Slikken aan, mocht er daarna over vertellen in De Wereld Draait Door en ook de showrubrieken vertoonden alvast wat fragmentjes. Hoewel Unorthadox zelf naar voren brengt dat we hem volgen in aanloop naar zijn eerste album, zou de documentaire vooral een film zijn geworden over de breuk met Anouk.

De zangeres die zelf overigens heeft verzocht nergens in beeld te komen. Unorthadox zelf bekent dat hij is vreemdgegaan, maar dat dit niet zomaar zo is gekomen. Anouk zelf hing die slachtofferrol de keel uit en haalde gisterochtend flink uit naar Dox. Zelden kreeg een documentaire zoveel publiciteit…

Anouk zelf stelt dat Unorthadox niet een keertje is vreemdgegaan, maar dat hij er meerdere affaires tegelijk op na hield. Met mensen die gewoon thuis over de vloer kwamen en werden gezien als vrienden van de familie Anouk-Dox. Vanzelfsprekend voelt ze zich genaaid en bedrogen. Het levert ongetwijfeld veel inspiratie op voor haar nieuwe album To Get Her Together, welke volgende maand verschijnt. Maar dat terzijde.

BNN vertelt over de film: “Regisseur en goede vriend Danny Stolker maakte een intiem portret van een jongen van de straat die ineens BN’er wordt. Terwijl zijn carrière een vlucht neemt met optredens met Kyteman’s Hiphop Orchestra, Q4 en het theaterstuk ‘The last poets’, slipt de liefde hem door de vingers. Zijn nieuwe leven als publiek persoon in de spotlights valt hem zwaar. En dan, BAM, staat Unorthadox ineens weer in zijn oude leven. Een kaal troosteloos appartement. Tot overmaat van ramp loopt na de breuk met Anouk de kelder onder water, waar hij al zijn dagboeken vanaf zijn elfde bewaarde. Een heel leven aan herinneringen is letterlijk verzopen.”

Who the Fuck is Dox, 20.55 uur, BNN (NL3)

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Veelbesproken documentaire Unorthadox bij BNN

  1. rtd

    hoop dat er NIEMAND naar zal kijken.. jeetje wat is dat een aandachts geile mafketel!!

      /   Reply  / 
  2. sjonge tjonge

    als je als een MOOIE beroemde gewaareerde zangeres zoals Anouk..
    op zo’n halve gare valt..? een iel en mager ventTJE met een geitewollen sok op de kop….?
    een straat “jochie ” nog wel? ( vertelde hij zelf..)
    die er uit ziet als een junk, ook nog? en die het cool vond dat zijn vriend in zijn auto kotst ( vanavond bij BNN op NL 3 over die underdox was er een Docu..( en die naam.. UNDERDOX ..
    hoe kom je erop??? zal wel wat met ” ow so fucking coooool te maken hebben hé???? ….yo yo man , yo yo man, van dat soort clowns die met handjes zwaaien als ze praten en hinneken als ze lopen…. tha’s sooo fucking cool man yo yo man…..

    ( maar doet alsof hij het erg vind, dat zijn vriend in de auto kotst, maar het ondertussen het wel allemaal even lachend verteld…

    dan ben je als vrouw ook wat halfgaar….
    Anouk je neemt deze malloot toch nie terug hé??? hij heeft je dus ACHT keer bedrogen met andere vrouwen.

    Acht keer in haar eigen huis,
    ik vind dit best erg en zielig voor Anouk, zo’n beroemde en mooie vrouw…valt op zo’n halfe gare idd..

      /   Reply  / 
    1. Paul

      dat gevoel ebt wel langzaam weg,al zijn vrouwen wel heel naief.DAT WIST IK NIET DAT DIE VLEGEL ACHT KEER MET ANDEREN HAD GENEUKT IN ANOUKS HUIS.godverdomme wat een klootzak.volgens mij is hij Homofiel.

        /   Reply  / 
  3. sjonge tjonge

    ow sorry verkeer geschreven, ik bedoelde UNOXWORST!

      /   Reply  / 
  4. Paul

    mijn ex heeft ook wel 50 keer met anderen in bed gelegen,en het houden van maakt je tot rrn zelf ongelovelijk schepsel,dat het niet mogelijk kan zijn.Dus ik weet precies ,maar het duurt heel lang voordat Anouk dit begrijpen zal.En met houden van ,daar heb je geen verstand voor nodig.

      /   Reply  / 
  5. Paul

    Ja mensen .Ik ken alle mensen op de wereld wel.Toen ik mijn ex de eerste keer leerde kennen.Zij mijn ex,Als ik jou niet was tegen gekomen,had ik Zelfmoord gepleeg.Daaaaagg alle mensen op aarde.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>