3 Op Reis seizoen 2010/11: Korte reizen met een thema

Het leukste en meest informatieve reisprogramma van de Nederlandse televisie is weer terug: 3 Op Reis van BNN. Waar Floortje Dessing in de vorige series de rode draad vormde met een lange reis, is er dit seizoen gekozen voor korte projecten die weliswaar meerdere afleveringen kunnen beslaan, maar niet een hele serie. Wel valt er een thema te ontwaren in de reizen van de 3 Op Reis-boegbeelden

Floortje hopt van het ene naar het andere eiland met een bijzonder verhaal. Zo komt ze op het piepkleine Picairn, waar slechts 52 mensen wonen en het Griekse eiland Ikaria, waar één op de drie mensen ouder dan negentig jaar wordt.

Dennis Storm bezoekt überhippe steden als Tel Aviv en Beiroet en maakt een hele vette trip door de outback van Australië. Nicolette Kluijver reist naar de mooiste plekken binnen en buiten Europa, zonder daarbij veel geld te verbrassen. Patrick Lodiers gaat naar landen waar in het verleden veel onrust is geweest. Hij kijkt hoe de inwoners er nu leven en hij zoekt uit wat er voor reizigers te beleven is.

Fijn dat 3 Op Reis weer terug is; elke keer weer informatief en ook onafhankelijk. Dat levert toch de mooiste reisverhalen op. Ik zit er klaar voor!

3 Op Reis, 19.30 uur, BNN (NL3)

Zie ook:
- Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver nieuw bij 3 Op Reis
- 3 Op Reis ook off the beaten track
- BNN alleen door met 3 Op Reis; Floortje naar bounty-eiland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>