Floortje Dessing tekent 2 jaar bij BNN bij

Floortje Dessing is ook de komende twee jaar te zien bij BNN. Ze heeft haar contract met de omroep verlengd tot in 2013, bevestigt de omroep aan deze blog. Ze zal onder meer twee nieuwe seizoenen van 3 Op Reis opnemen, het populaire reisprogramma van Nederland 3.

Floortje is momenteel te zien in How to Stay Alive, waar zondag de tweede aflevering van is te zien. Hierin geven Floortje en Dennis Storm praktische tips hoe te handelen in (levens)gevaarlijke situaties op reis.

Floortje over haar eigen gevaarlijke reiservaringen in Televizier: “Erge dingen zijn me gespaard gebleven, maar ik ben wel een paar keer dichtbij geweest. Ik had bijvoorbeeld in het vliegtuig moeten zitten dat neerstortte in de rivier de Hudson in New York. En ik ben een keer midden in de nacht in een onveilige wijk in Peking beland. Daar wist ik nog net weg te komen, voordat ik beroofd ging worden.”

Gisteren werd bekend dat Floortje ook het gezicht wordt van BVN, de zender die wereldwijd Nederlandse programma’s uitzendt.

Zie ook:
- KRO met nieuw reisprogramma op NL3: Negatief Reisadvies
- 3 Op Reis af; Floortje en Dennis door met How to Stay Alive
- Nieuw BNN-programma Floortje Dessing: How to Stay Alive

1 Reacties // Reageer

One thought on “Floortje Dessing tekent 2 jaar bij BNN bij

  1. C.W. Heukeroth

    Die trut is in haar eentje verantwoordelijk voor het gat in de ozonlaag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>