Langste roadtrip ooit in seizoen 2011/12 3 Op Reis

Begin september komt BNN met een nieuwe reeks van 3 Op Reis, wat mij betreft het beste reisprogramma van de Nederlandse televisie. En dat is dan weer met name de verdienste van Floortje Dessing en Dennis Storm, die erin slagen prachtige reisverhalen te vertellen met originele invalshoeken en oprecht enthousiasme. BNN heeft verklapt wat het reisschema is van de vier presentatoren van het komende seizoen.

Floortje maakt de langste roadtrip ooit: vanuit Nederland rijdt ze via Oost-Europa, Rusland, Mongolië en China naar het land waar vrijwel niemand inkomt: Noord Korea. Nicolette Kluijver bezoekt bekende plekken rondom de binnenlandse zee. De zonnige bestemmingen, waaronder Barcelona, Ibiza en Corsica, worden door Nicolette door een budget-bril bekeken. Afgelopen seizoen reisde ze ook al low-budget door Europa.

Dennis gaat naar de USA en maakt een lange zoektocht naar de cowboy, hippie en urban lifestyle. Patrick Lodiers reist naar landen met een onrustig verleden, waaronder Rwanda, Baskenland en El Salvador.

Zie ook:
- Floortje Dessing tekent 2 jaar bij BNN bij
- 3 Op Reis seizoen 2010/11: Korte reizen met een thema
- 3 op Reis begint aan vijfluik Dennis Storm in Australië

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Langste roadtrip ooit in seizoen 2011/12 3 Op Reis

  1. Wormpaul

    Mooie verdeling, zo krijgt elke presentator zijn eigen “feel” in `t programma!

      /   Reply  / 
  2. bas

    Ik mag ook graag 3 op reis kijken, maar de (oudere)reportages van Floortje (en die anderen) zoals die nu op RTLLounge uitgezonden worden, vind ik ook erg aardig.

      /   Reply  / 
  3. Tessa

    Zoveel spelfouten. Zie t steeds meer hier. ‘langste roadtrip ooit’ en ‘middelandse zee’. Slordig. Verder is 3 op reis natuurlijk top!!

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

      Niet te gelofen hè Tesa soveel vouten ik kam niet meer slapem.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>