Nikkie Plessen even terug op tv: Vier Handen op één Buik

Al een jaar lang is Nicolette Kluijver aan het filmen voor Vier Handen op één buik, een programma waarin ze met zwangere tienermeisjes optrekt. Of eigenlijk trekt een bekende moeder op met elk een tienermeisje, Nicolette is de presentatrice van het programma. Voor de BNN-babe moeten het opnames met heel veel herkenning zijn geweest, aangezien ze kort na de zomer zelf beviel van haar eerste kind.

Vanavond is de eerste aflevering te zien, waarin het verhaal van Nikkie Plessen en Daphne centraal staat. Voor Nikkie betekent het een kortstondige comeback op televisie.

Nikkie heeft een paar jaar televisie gemaakt bij RTL 5, zonder al te veel succes. Inmiddels wacht de zender op een format dat bij Nikkie past, maar dat duurt al langer dan een jaar. Ik denk dat we voorzichtig  aan wel kunnen stellen dat de wegen van Nikkie en RTL 5 zijn gescheiden, al willen beide partijen dat niet zo stellig zeggen. Hoe dan ook; Nikkie, tegenwoordig modeontwerpster, had haar handen vrij om voor BNN aan de slag te gaan.

De 19-jarige Daphne komt er achter dat ze zwanger is op het moment dat het bier haar niet langer smaakt. Vanaf dat moment stopt ze met drinken. Stoppen met roken lukt haar echter niet. Ze woont nog thuis en heeft geen contact met de vader.

Presentatrice/actrice Nikkie Plessen is op 25-jarige leeftijd moeder geworden. Belangrijkste punten waar zij Daphne mee wil helpen is het vinden van een geschikt huis, werk en het herstellen van het contact met de vader van het kind.

Bekijk een teaser:

Vier Handen op één Buik, 21.00 uur, BNN (NL3)

Zie ook:
- Bridget terug bij BNN voor Vier Handen op één Buik
- Renate Gerschtanowitz-Verbaan aan de slag voor BNN
- Tanja Jess en Nikkie Plessen met tienermoeders voor BNN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>