Bridget Maasland boos om vertrek favoriete kandidaat Sterretje Gezocht

BNN heeft een spraakmakend programma in handen met Sterretje Gezocht, elke vrijdagavond op Nederland. 3. Twee weken terug was het de vrijpostige kandidate Pux die zich misdroeg aan de rode loper, afgelopen week baarde de 19-jarige Celine opzien door uit eigen beweging op te stappen. Hoewel, uit eigen beweging… haar vriendje dreigde de relatie uit te maken als ze doorging met Sterretje Gezocht. Celine zwichtte voor dit dreigement tot ongenoegen van jurylid Bridget Maasland. “Ik ben boos!”

Tijdens de opnames heeft Bridget geprobeerd Celine op andere gedachten te brengen. “Ik twijfelde, had het gevoel dat ze misschien toch nog voor zichzelf zou kiezen. Ze was absoluut mijn favoriet, ik baal heel erg”, zegt Bridget in De Coen & Sander Show.

Bridget kan zich enigszins inleven in Celine. “Ze is 19, dan denk je misschien dat dit de liefde van je leven is. Wat natuurlijk helemaal niet kan als iemand je dit opdringt. Zoiets mag je nooit doen.” Het jurylid snapt dan ook niets van de beweegredenen van het vriendje. “Je helpt haar droom om zeep. Ik hoop dat hij de ogen uit zijn kop schaamt als hij het terugziet. Weet je wat ook zo grappig is? Hij volgt een opleiding tot cameraman, dan krijg je straks alleen maar met dit soort meisjes te maken. Ik denk dat hij jaloers is. Dan is dit het stomste dat je kan doen, je kunt haar niet in een kooitje stoppen.”

Bridget heeft goede hoop dat Celine er alsnog wel komt. “Als zij die relatie uitmaakt en belt met BNN, weet ik zeker dat ze er op haar eigen weg nog wel gaat komen.”

Een beetje wrang is het natuurlijk wel voor de overgebleven meisjes, die nu dus weten dat ze tweede keus zijn, als het aan Bridget ligt. “Er zijn nog een paar leuke meiden over, daar zit ook zeker een sterretje tussen dat BNN kan gebruiken”, besluit Bridget.

Zie ook:
- Nog een absolute kijktip: Sterretje Gezocht
-Sterretje Gezocht trapt af met ordinaire vleeskeuring
- BNN kan kiezen uit 8.000 potentiële Sterretjes

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Bridget Maasland boos om vertrek favoriete kandidaat Sterretje Gezocht

  1. Joran

    ,, en terecht.
    Ik denk dat heel veel mensen het haar eens zijn.
    Te jammer dat zij is gestopt om haar vriendje.

      /   Reply  / 
  2. Noah.

    Mwah, alsof ze op een “vleeskeuring” wel gerespecteerd wordt. Beetje hypocriet van BNN’s Bridget. Dit meisje zou eigenlijk überhaupt haar eigenwaarde niet af moeten meten aan OF Sterretje Gezocht OF haar jaloerse vriend.

    Ik hoop dat ze uiteindelijk haar weg vind.

      /   Reply  / 
  3. Chiel

    Vond haar ook direct leuk. En vond het ook behoorlijk k** dat ze weg moest. Waardeloos vriendje!

      /   Reply  / 
  4. Arieh

    Jammer inderdaad. Vond d’r ook leuk. -1 voor de vriend..

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Het nieuwe BNN-Sterretje wordt natuurlijk Krista | Zappen

  6. vylanche

    Tja, ruggegraat heeft deze meid niet. dat is een voorname reden dat ze gelijk voor mij heeft afgedaan. Tevens een beetje dom. Het zal zeker geen mooie relatie nu worden. Die vent (denk een bezitterige zwarte) heeft een naam, en zij ook nu.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>