Het nieuwe BNN-Sterretje wordt natuurlijk Krista

Het BNN-programma Sterretje Gezocht nadert zijn ontknoping. Gisteren zijn er weer twee meisjes weggestuurd waardoor er nog maar vier potentiële sterretjes overblijven. Juryfavoriet Celine stapte vorige week al op en dat heeft volgens mij de weg vrijgemaakt voor Krista. Van de vier meisjes heeft zij – volgens mij althans – de meeste potentie.

De jury pakte haar gisteren nog stevig aan. “We vinden dat jij nu een 7tje bent. Maar wordt dat ook een 9?”, vroeg voorzitter Jeroen van Baaren. Dat klinkt heel streng. Zal wel vooral bedoeld zijn om Krista te triggeren vooral nog meer uit zichzelf te halen. Daarbij: de andere meisjes kregen geen cijfer te horen, maar ik gok dat zij die 7 nog niet eens halen.

Waarom ik Krista zo goed vind? Ze komt origineel uit de hoek (zoals gisteren met het item openen als Mary Poppins), ik denk dat ze over het meeste multitalent beschikt (zingen deed ze erg goed, in de camera praten lukt prima, interviewen gaat goed + ze laat zichzelf zien voor de camera) en ze heeft een kop die blijft hangen. Dat heeft de studentikoze en ietwat mannelijke Fleur (foto rechts) ook, maar verder zijn al die meisjes toch behoorlijk inwisselbaar. Dat wil zeggen: ik moet echt flashbacks zien van vorige afleveringen om te zien wie die meisjes ook alweer waren en wat ze kunnen. Dat had ik bij Krista en Fleur (en Celine) niet.

Van Sterretje Gezocht zijn nog drie afleveringen te verwachten waarbij telkens één Sterretje afvalt. Komende vrijdag moeten ze acteren in Costa!, de week daarna is het controversiële Spuiten & Slikken aan de beurt. Om uiteindelijk te eindigen met Sterretje vs Sterretje!

Zie ook:
- Bridget Maasland boos om vertrek favoriete kandidaat Sterretje Gezocht
- Nog een absolute kijktip: Sterretje Gezocht

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Het nieuwe BNN-Sterretje wordt natuurlijk Krista

  1. michel

    Ben het helemaal met je eens dit zijn de 3 beste! Jammer van Celine ind maar, die komt er vast op een andere manier ook wel. Van mij mogen Krista en Fleur allebei door. Ze doen het echt leuk! Het programma is trouwens echt leuk. Jammer gister van dat spugen en die eieren. Dat heeft het programma echt niet nodig. Dennis en Valerio is een goed duo. Ik zeg een nieuwe versie van Fort Boyard met deze 2!

      /   Reply  / 
  2. Timon

    Ik vind alleen Krista goed.

      /   Reply  / 
  3. Mart

    Tot nog toe heeft eigenlijk niemand mij echt verrast.

      /   Reply  / 
  4. Mart

    Als het maar niet die ordinaire Fleur wordt.

      /   Reply  / 
  5. Timon

    Ik vond die Celine nou ook niet bijzonder ik zou Krista wel een goeie vinden.

      /   Reply  / 
  6. Madelon

    ik vind krista leuk presenteren,zoals die mary poppins actie.maar ik vind dr niet echt een BNN’er.Ik vind Sophie dan wel weer iemand voor BNN.Maar in principe hebben ze alle 4 iets wat hen leuk maakt.
    mijn favoriet is Sophie!

      /   Reply  / 
  7. sjorzke

    ja Krista mag winnen!

      /   Reply  / 
  8. Chiel

    Ben het helemaal met je eens!

      /   Reply  / 
  9. Rick

    Helemaal mee eens, Krista is de enige goede!

      /   Reply  / 
  10. Marc de Hond

    Heel leuk programma. Dennis en Valerio presenteren het op geheel eigen wijze, zeer interessant duo! De wijze waarop Celine uit het programma stapte vond ik diep triest. Haar loverboy-vriendje moet even flink door elkaar geschud worden.

    Geraldine is te Volendams, Fleur is niet hip en te weinig BNN, Sophie is een -mindere- Nicolette Kluijver-kloon (en die hebben ze daar al), dus je zou best weleens heel erg gelijk kunnen hebben dat Krista gaat winnen. Maar wordt ze straks ook vaak ingezet door BNN of is ze vooral te zien op 101-tv, net als de winnaar van ‘Lama Gezocht’. Hij is nooit echt bij de Lama’s te zien geweest.

      /   Reply  / 
  11. vinn

    Ik vind Fleur echt geweldig maar denk dat ze haar tog te mannelyk gaan vinden..
    Krista is ook echt top en ze lijkt op cameron diaz! Ik vond Mignon ook erg leuk! Geraldine en Sophie gaan het niet redden

      /   Reply  / 
  12. vinn

    Ben echt verbaast. Exit voor Krista !
    Hoop nu dat Fleur wint en dat Sophie eindelijk eruit gaat, vond Krista, Hibat, Mignon beter dan haar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>