Kijkcijfers gemeten: All You Need Is Love

All You Need Is Love Zaterdag 24 december 2011, 20:07 uur RTL4
Aantal kijkers: 2.098.000 waarvan
1.314.000 moesten huilen
445.000 moesten huilen tijdens het openingsnummer met Patty Brard
339.000 niet moesten huilen omdat ze toch al wisten wat er ging gebeuren

Een ware kersttraditie, al twintig jaar lang. Want van Robert ten Brink mag niemand alleen zijn met Kerst. Je moet er alleen heel wat voor over hebben. Niet alleen als geliefden, ook als kijker.

 

Als vanouds verwelkomt Robert zijn amoureuze buitenlandse gasten op Schiphol, waar toevalligerwijs tientallen stewardessen aan het dansen zijn. Snel naar hun geliefde, zou je denken! Eh, nee. Ze gaan allemaal in de kerstbus en een rondje Nederland begint. Daar zitten ze dan. Zo ook een man uit Bolivia, die al meer dan 24 uur gereisd heeft. Bekaf, maar vol spanning worden ze stuk voor stuk afgeleverd. Nijmegen, Zeewolde, de Efteling (wonen daar mensen? – schijnbaar). Het is pikdonker als de man uit Bolivia nog als enige in de bus zit. Hij heeft heel Nederland door moeten reizen, om vervolgens in Amsterdam te komen. AMSTERDAM! MA..MAAR DAT LIGT NAAST SCHIPHOL?!

Ook als kijker was het afzien. De uitzending liep namelijk zo’n vijftig minuten uit. En dat is knap: het was namelijk allang opgenomen. Uitlopen met voorbedachte rade – staat daar een straf op? Gelukkig maakten de vele ontroerende momenten, de fenomenale optredens van Caro Emerald en Waylon en de meesterlijke presentatie van Robert ten Brink een hele hoop goed. Eigenlijk alles. Op het openingsnummer met Patty Brard na.

 

Fijne feestdagen!

Menno Woudt (18 jaar) is zelfbenoemd kijkcijferanalyticus en schepper van Woens.nl – de enige site met een eigen dag in de week!

Eerdere Kijkcijfers Gemeten door Menno Woudt:
- Kijkcijfers gemeten: Proefkonijnen
- Kijkcijfers gemeten: Let’s Get Married

 

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kijkcijfers gemeten: All You Need Is Love

  1. Levi

    Dat is een hele goede column met de juiste feiten. Ik heb het zelf niet gezien maar vreemd is het zeker als een opgenomen programma nog eens 50 minuten uitloopt. Als ik me niet vergis, is dit jaarlijks het geval.

      /   Reply  / 
  2. samantha

    vind het vreemd bij rtl nu dat ze herhaling van de reis programma opzetten op kerstdagen doe normaal zeg. doe gewoon leuke kerstfilms op zetten .

      /   Reply  / 
    1. Zo

      Of tell sell. Absurd gewoon.

        /   Reply  / 
  3. Kerstman

    Die man uit Bolivia was overigens een vrouw…

      /   Reply  / 
  4. Mark

    Ik denk niet dat sarcasme of andere negativiteit over dit programma op z’n plaats is. Natuurlijk is en blijft All You Need is Love een commercieel programma, maar het maakt ook een heleboel mensen intens gelukkig met kerst.

      /   Reply  / 
  5. Josepha Ligtvoet

    Als het mogelijk is, kijk ik zeker naar all you need is love, maar ik denk dat het toch allemaal maar show is.
    ECHT LIEFDE BESTAAT NIET MEER OP DEZE AARDE!!
    ik ben gescheiden van mijn 1ste man, 2de is overleden, 3 is ook overleden en alles wat ik nu ontmoet zijn egoÏsten helaas.

    maar ik vind het wel een leuk programma.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>