Niet uitbuiken maar afdansen


Terwijl heel Nederland vanavond aan het uitbuiken is, trekken acht bekende Nederlanders een strak danspakje en nette schoenen aan. Want zij gaan de strijd met elkaar aan in een eindejaarsspecial van Dancing with the Stars. Voor de tweedelige serie leidde RTL acht nieuwe sterren op tot dansspecialisten.

In de diverse programma's van RTL is de afgelopen weken ongeneerd reclame gemaakt voor deze special. Zo adopteerde RTL Boulevard kandidate Dominique van Hulst (beter bekend als Do) en mocht Idols-jurylid Eric van Thijn overal zeggen hoe hij niet kan dansen. Wilbert Gieske (ook bekend als Robert Alberts) plaatste zichzelf overal als outsider door zijn bovengemiddelde leeftijd. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wie de reeks gaat winnen? Do, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Bastiaan Ragas hebben een streepje voor vanwege hun achtergrond. Maar de rest is nog niet uit te vlakken. Op oudejaarsavond de ontknoping.

Dancing with the Stars, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Geen wapenstilstand tijdens kerst bij RTL en SBS
- Dancing with the Stars aast op orkest Paul de Leeuw
- Acht nieuwe sterren voor Dancing with the Stars

1 Reacties // Reageer

One thought on “Niet uitbuiken maar afdansen

  1. tilly

    Beste Lezer,s
    doordat de programma,s altijd zo uitlopen,staan de uitslagen niet op de video band,ik had xfaktor en dancing with the stars opgenomen,maar door die lange reklames gaat het niet meer binnen de ingeprogrameerde tijd lukken,had het geprogrammeerd tot 0030,maar helaas de uitslag staat er net niet op.Kunt u mij vertellen wie er nu gewonnen heeft.
    met vriendelijke groeten en de beste wensen voor 2007 sluit ik af.
    groet Tilly Chadwick

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>