Thomas Berge haalt finale SBS-schaatsen niet

Geert Hoes neemt het volgende week op tegen Sita Vermeulen in de finale van Sterren dansen op het IJs. Zanger Thomas Berge kreeg vandaag de minste stemmen van het publiek en moet zodoende afvallen. Vorige week stond hij ook al in de skate-off, deels ten gevolge van een blessure. Opvallend is de eliminatie wel, want op de website van het programma is Thomas veruit het populairst; hij krijgt honderden (zo niet duizenden) reacties aldaar, meer dan de rest. Toch komt zijn vertrek niet ongelegen.

Want Thomas moet morgen en maandag opdraven in het Tien-programma Just the Two of Us als partner van Peggy Jane de Schepper. Mocht hij de eerste ronde overleven, dan moet hij de maandag daarop weer verschijnen in de zangcompetitie. Dat vergt natuurlijk veel aandacht.

Evengoed geldt hetzelfde voor Geert Hoes, die deelneemt aan het SBS-programma So You Wannabe a Popstar. Daarvan is vrijdag de eerste aflevering, één dag voor de grote finale van Sterren dansen op het IJs.

Voor de finale lijkt Sita overigens favoriet. Zij krijgt doorgaans de hoogste cijfers van de jury en stond ook niet eerder in de skate-off. Ik ben benieuwd wat het met de carrière van Sita gaat doen, die nu nog kinderprogramma's presenteert en een muzikale loopbaan op een heel laag pitje heeft staan.

Zie ook:
- SBS komt met derde reeks Sterren dansen op het IJs
- Wie zendt reality show Thomas Berge uit?
- Dit zijn de setjes van Just the Two of Us
- Acteurs en presentators in So You Wannabe a Popstar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Thomas Berge haalt finale SBS-schaatsen niet

  1. Nathalie

    hee,
    Ik ben blij dat geert door is!!!
    Hij was veel beter!!
    Groetjes, Nathalie.

      /   Reply  / 
  2. luilak

    sita is de beste, geert en thomas zijn evengoed. zo te lezen is er met de uitslag van de stemmen gehannest, want anders had geert eruit gelegen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>