Dit zijn de sterren in Dancing with the Stars III

Op zaterdag 31 maart begint een derde seizoen van Dancing with the Stars. In RTL Boulevard zijn de acht sterren bekendgemaakt die meedoen. Een opvallende naam is Martijn Krabbe, de man die al twee edities van Dancing on Ice presenteerde. Verder veel artiesten uit eigen stal: Fabiënne de Vries, Lodewijk Hoekstra (Eigen Huis en Tuin), Christophe Haddad (GTST) en Helga van Leur. Andere deelnemers: Aukje van Ginneken (ex-GTST), Nikkie Plessen (ONM), Bob de Jong en Bart Chabot. De negen koppels dansen op zaterdag, een dag later volgt de uitslag. De begindatum is uiteraard onder voorbehoud, gezien het vele geschuif met Dancing on Ice.

Zie ook:
- Dancing with the Stars aast op orkest Paul de Leeuw
- Dancing with the Stars 3: Welke BN'ers happen toe?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dit zijn de sterren in Dancing with the Stars III

  1. Mark

    Aukje van Ginneken doet ook mee. Dus 9 i.p.v. 8 koppels.

      /   Reply  / 
  2. Marco

    Heb geen zin meer in dit soort formats :o (
    It’s getting tired.

      /   Reply  / 
  3. Misses.

    Inderdaad, RTL is echt goed in het uitmelken van dit soort concepten, want ze weten dat veel mensen al genoeg hadden van ‘zi/angwedstrijden’ op tv toen we Idols I, II en Popstars The Rivals hadden gehad, komen ze daarna ook nog eens een keer met Idols III en X-factor! En ik heb ergens gehoord dat Idols IV er ook nog komt. Hoezo, dom bezig? Ze weten zelf ook wel dat een heel groot deel van de mensen echt DOODZIEK van dit soort dingen wordt op dit moment, omdat het zo vreselijk wordt uit-ge-mol-ken. Word een origineel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>