Uitvaller en invaller bij Sterren dansen op het IJs

Edvard Niessing maakt zijn comeback op nationale televisie. Edvard wie? Edvard Niessing, in een ver verleden nieuwslezer van RTL, vandaag de dag toch vooral bekend als die irritante Frisia-knakker. Nog in het recente verleden hebben we Niessing weten te verbannen naar de regionale zender RNN7, maar over drie weken is hij wekelijks te zien in het SBS 6-programma Sterren dansen op het IJs.

Edvard zal invallen voor Johnny Rep, die tijdens het oefenen tot de ontdekking kwam, dat zijn rug niet sterk genoeg is voor het betere liftwerk. Hij gooide gisteren de handdoek in de ring.

Johnny Rep is daarmee de tweede afvaller in een week tijd. Vorige week haakte Tamara Brinkman al af, die liever wat uitslaapt om goed voor de dag te komen in haar andere tv-programma's.

Tamara is vervangen door Aram van der Rest, en dat is dan weer een bekend soap-acteur. Gezellig voor Sander Foppele, die speelde namelijk samen met Aram in ONM.

Het complete deelnemersveld: Edvard Niessing, Aram van der Rest, Melody Klaver, Glennis Grace, Ewout Genemans, Maribel, Sipke Jan Bousema, Floortje Smit, Sander Foppele en Olga Commandeur

Zie ook:
- Gerard Joling beult BN'ers sterrendansen af (filmpje)
- Nu al eerste afvaller Sterren dansen op het IJs

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Uitvaller en invaller bij Sterren dansen op het IJs

  1. Valpa

    Hahahahhahaa.. SBS SCHAAM JE! Volgend jaar doet Leen van Frisia nog mee aan deze onzin zeg!

      /   Reply  / 
  2. Dario

    Geen zorgen, het lijkt mij dat deze houten klaas (overigens wel een getalenteerd presentator van nieuwsprogramma’s) er als eerste uitligt, tenzij Koos Alberts of Lucille Werner ook meedoen. Ik lach me gek!

      /   Reply  / 
  3. Vincent

    Wat een sterren zeg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>