Hello Goodbye aan Engeland verkocht

Het succesvolle NCRV-programma Hello Goodbye komt ook in het Verenigd Koninkrijk op televisie. De Britse zender Sky One heeft het format aangekocht, al in februari begint een serie van zes afleveringen. De presentatie is aldaar in handen van Kate Thornton, meldt vakblad C21Media. Thornton is jurylid van X Factor. De Britse versie wordt opgenomen op Heathrow Airport.

Het is niet voor het eerst dat Hello Goodbye aan het buitenland is verkocht. Producent Blazhoffski wist het fomat eerder te slijten aan onder andere Frankrijk, Italië en Spanje.

De lokale programmadirecteur noemt het format ‘simpel en emotioneel’. “Het heeft niet veel kunstmatige spanning of nep-emoties nodig, zoals vaak het geval is bij andere formats. We spreken met echte mensen die op het punt staan een soms reusachtige wending in hun leven aan te gaan. Zulke emoties, daar kan iedereen zich mee identificeren.”

Zie ook:
- Joris Linssen heeft een gave

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>