EO vindt dat Arie Boomsma genoeg is gestraft

De schorsing van Arie Boomsma is met drie weken ingekort. Daardoor is 40 Dagen Zonder Seks al vanaf aanstaande dinsdag te zien, terwijl de programmabladen daar Jong vermelden. Zijn de makers van dat programma nu opeens op het strafbankje gezet?

Arie moest van de EO drie maanden van de buis af omdat hij zonder toestemming een fotosessie had gedaan voor de eenmalige uitgave L’Homo. De omroep voelde zich geschonden in het vertrouwen, maar dat zou nu herwonnen zijn.

Directeur Arjan Lock vertelt in (een op zondag verstuurd!) persbericht: “We hebben de afgelopen weken veel met elkaar gesproken en we weten daardoor nog beter wat we aan elkaar hebben. Er is in ieder geval over en weer vertrouwen. We hebben ook opnieuw vastgesteld dat we onze passie blijven delen om vanuit onze levensvisie via radio- en televisieprogramma¹s een bijdrage te leveren aan de samenleving. Er is dus alle reden om nu weer aan de slag te gaan. We zijn blij dat Arie terug is.”

Arie zelf geeft te kennen enorm blij te zijn weer televisie en radio te mogen maken. En daarmee is de stomste mediarel van afgelopen seizoen tot een einde gekomen. Toch jammer dat Arie niet heeft gekozen voor een andere werkgever.

Zie ook:
- Dè foto’s van Arie Boomsma: wat een tegenvaller
- EO zet Arie Boomsma op non-actief

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “EO vindt dat Arie Boomsma genoeg is gestraft

  1. Pingback: EO Jongerendag live op Nederland 2 | Zappen

  2. Pingback: Hou je vast! Arie Boomsma gaat weer controversieel doen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>