Jan Smit presenteert hypnose-show voor de Tros

Niet RTL en ook niet SBS maar de Tros is aan de haal gegaan met het format van I Know What You Did Last Friday. De hypnose-show waar vorig jaar door zenders om werd gevochten is in het postvakje van Jan Smit terechtgekomen, meldt De Telegraaf. De Tros zendt één aflevering uit tijdens De Week van de Vernieuwing op Nederland 3, waarin omroepen allemaal nieuwe programma’s mogen uitproberen.

In I Know What You Did Last Friday worden kandidaten onder hypnose gebracht. Ze worden ontwaakt in de studio en moeten dan raden naar wat ze onbewust, dus onder hypnose, hebben uitgespookt. En dat is dan in de setting van een gameshow gegoten.

I Know What You Did Last Friday is een format van Eyeworks. De Tros heeft de titel Ik Weet Wat Je Deed aan het programma meegegeven.

De laatste maanden heeft Jan Smit even wat minder voor de Tros gedaan – los van het Muziekfeest. Wel gaat hij deze zomer weer op reis voor De Zomer Voorbij, dat vanaf september wordt uitgezonden. En hij is zo nu en dan te zien in De Palingsoap.

Zie ook:
- Jan Smit: De Zomer Voorbij voert dit jaar naar Italië
- ‘RTL en SBS vechten om nieuwe hypnose-show’

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jan Smit presenteert hypnose-show voor de Tros

  1. Erik

    Jammer om zo’n (waarschijnlijk) mooie show aan een niet presentatie-talent te geven. De show is nu al mislukt, nu we weten dat Jan het gaat presenteren.

      /   Reply  / 
    1. Lannnaahh

      Echt heaa xD

        /   Reply  / 
  2. poppie

    trust me er werd niet gevochten om die show.
    Eyeworks deed wel alsof, maar zowel RTL als SBS waren al meteen niet geintereseerd.

      /   Reply  / 
  3. Frank

    Ik denk dat Beau hier de uitgelezen persoon voor zou zijn, als SBS de show had uitgezonden. Ik vind ‘t niet echt iets voor de Tros, en zeker niet met Jan Smit! Of ‘t zou verrassend uit moeten pakken.. Maar bij Het Moment van de Waarheid bleek al dat zulke shows niet echt ten goede komen van de sympathie van een presentator.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>