Driemaal is scheepsrecht voor Luigiano in X Factor

Gisteren kwam Luigiano opnieuw in de sing-off van X Factor terug. Twee keer eerder hield de jury hem de hand boven het hoofd. Maar nu hij het moest opnemen tegen Rachel, volgens velen een gedoodverfde finalist, was het eigenlijk al snel duidelijk, dat het avontuur voor Luigiano hier op zou houden. Luigiano, 16 jaar oud, verwacht evengoed niet dat dit het eindpunt is. “Met opgeheven hoofd naar huis. Jullie gaan nog heel veel van mij horen.”

Luigiano deed een vertolking van New York New York in de big band thema-uitzending. Volgens veel juryleden een slechte keuze; met zijn korte levenservaring zou hij dit nummer onmogelijk echt kunnen brengen.

Dat Rachel ook in de gevarenzone belandde, mag toch verrassend worden genoemd. Het geeft onrust voor volgende week, als er drie exits zijn. Exits volledig bepaald door het stemmend publiek, de jury heeft geen zegje in het verloop. Ze kunnen hooguit een advies uitbrengen aan de kijkers thuis.

Zie ook:
- X Factor krijgt driedubbele exit in halve finale
- Eric van Tijn baalt van tactisch stemmen X Factor

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Driemaal is scheepsrecht voor Luigiano in X Factor

  1. Tom

    Precies..eindelijk gerechtigheid…maar dat Rachel in de sing off stond was toch wel verrassend te noemen..in mijn ogen het beste optreden van de avond en dan toch in de sing off…en ben ik alleen maar of begint Lisa jullie nu ook te vervelen???? Iedere week heb ik nu zoiets van: Jaaa we weten dat je kan zingen maar doe in godsnaam iets ander dit keer.

      /   Reply  / 
    1. Daan

      ik ben het helemaal met je eens!! eindelijk is die jongen er uit. En over lisa ik vind haar echt heel erg goed zingen maar dat heb ik nu wel een beetje gezien, als het een CD is is het goed maar op het podium staat ze wle een beetje stil, maaar wel een super zangeres!!

        /   Reply  / 
  2. Ray

    Terecht dat Luigiano eruit is, verkeerd nummer en die jongen heeft gewoon een stem van iemand die 60 is, niet 16. Kan hij niets aan doen maar hij moet gewoon wachten. Of we nog iets gaan horen van hem? Ik betwijfel het. Zoals je ook niets meer hoort van alle andere x-factor / Idols artiesten die niet hebben gewonnen. Zij die wel hebben gewonnen en succesvol zijn zijn ook op 1 hand te tellen.

    Rachel? Fantastisch optreden, staat als een huis op het podium en heeft iets. Waar wat aan gedaan moet worden is de styling want ze ziet er soms uit als een rolmops terwijl het toch echt een mooie vrouw is. Zelfde geldt overigens voor Lisa. Dat rokje wat ze aanhad, dat kan toch niet? En ben het met Tom eens, het begint een herhaling te worden wat ze doet. Buiten dat was Your the voice toch geen bigband nummer? Kom op zeg.

    Volgende 3 er volgende week uit:
    - whatever (die braderie niveau halen)
    - Hester (die haar tekst kwijt was)
    - Roan (zakt nl weer in)

    Volgende 3 in de finale:
    - Rahcel (staat als een huis, heeft de x-factor wel degelijk)
    - Jamal (kwam eindelijk los)
    - Lisa (rock bitch die er wel gaat komen)

    Winnares: Rachel, Lisa komt er wel. Mag evt ook andersom.

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Rachel had er ook wel uit gemogen hoor.. Vind er niet veel aan

      /   Reply  / 
  4. Tineke

    Eindelijk Luigiano eruit. Het publiek heeft WEER gesproken en eindelijk neemt de jury het eens serieus!! En het probleem bij Lisa is dat de choreograaf ook veel invloed heeft he. En boendien draagt ze hakken waar ze dus echt niet op lopen kan. Maar ze mag geen platte schoenen aan zei ze. Nou ik kan ook totaal niet op hakken lopen dus ik begrijp wel waarom ze vaak wat stilstaat. En dat stoort bij helemaal niet. Kan mij het schelen wat ze doen op het podium. Als ik mn ogen sluit en die persoon weet me dan te raken met de zang dan ben ik verkocht. Rachel en Lisa kunnen dat. Ik hoef niet eens te kijken. Ik wil alleen maar luisteren naar die prachtige stemmen. Lisa staat toch wel in de finale. Rachel na gister ben ik toch niet zo zeker van als daarvoor. Wat een verassing was dat gister zeg. Maar ik hoop dat ze ook in de finale staat. Jamal was goed maar ik zie in hem echt geen popster. Ik weet niet wat het is maar dat is een goevoel. Whatever heeft de pech dat Eric altijd maar die kutliedjes voor ze uitzoekt. Eerst Music waar ze zelf helemaal niet achterstonden maar erdoorheen gedrukt werd door Eric ( wat voor een slechte coach ben je dan als je je act niet serieus neemt en zelf je eigen zin doordrukt ), en gister weer zo’n kutnummer. LAAT ZE WEER EENS EEN RUSTIG NUMMER ZINGEN ERIC!!!! Roan….ja die vond ik persoonlijk weer iets minder. Hester verbaast me steeds weer. Goed optreden gister en wat pakte ze het weer goed op na die blackout. Klasse Hester!! Denk dat Hester de grote verassing kan gaan worden in de finale. Ze heeft meer en meer fans erbij gekregen en krijgt alle steun nu. Denk dat de programma makers zelf ook een vinger in de pap hebben met wie er in de finale staan. Ze willen natuurlijk niet 3 meiden in die finale hebben. Ze zullen er wel weer een jongen doordrukken voor het plaatje. We weten inmiddels hoe het werkt met dat soort programma’s en het stemmen.

      /   Reply  / 
    1. Ray

      Whatever kan je toch niet serieus een zanggroep met enige kwaliteit noemen? Los van of ze nou een rustig, up tempo nummer of iets instrumentaals doen..

      De verschijning is leuk, de gimmick is goed, x-factor plaatje hebben ze wel maar daar houdt het toch echt mee op.

      Oh en Erik, wat kijkt ie toch zuur bij alles en Stacey.. Willen we het daar nog over hebben? Angela is een top jurylid, Gordon over het algemeen ook maar die 2 mogen er van mij ook uit.

        /   Reply  / 
  5. vinn

    Volgende week er hopelijk uit:
    - Jamal:
    Ik snap niet dat de jury Jamal zo ophemelt! Hij zing leuk, maar heeft gewoon niet de uitstraling! Zijn ogen zijn zonder brul zo klein als een kraaltje en heeft naar mijn mening een lelijke kop. En zijn persoonlijk heid is ook niks.

    - Roan:
    Erg goede zanger/performer maar heeft niet elke week het goede niveau op basis van alle optredens is hij niet goed genoeg voor de finale.

    - Lisa:
    Ja nu weet ik dat je goed kan zingen, maar doe is wat anders… BORING!

    Finale:
    - Hester:
    Eerste liveshow was ze geweldig, en de afgelopen 3 weken ook, jammer van de 2 missers. Wat heeft zij zich ontwikkeld en ze heeft een erg mooie eige sound!

    - Whatever:
    2 geweldige leuke spontante meiden, die solo wel leuk zingen maar als ze samen zingen in 1 word geweldig! Ze geven ook altijd een leuke show weg!!

    - Rachel:
    Wat gun ik het haar zeg! Wat een stem! Eigenlijk raar dat er na K-otic op 1 (flop)single niks meer van hebben vernomen. Ze zingt zo mooi en geeft een show weg! Haar act staat als een huis. Hoop op de winst voor haar!!

      /   Reply  / 
    1. marissa

      ik vind jamal juist een hele leuke uitstraling hebben en ik vind whatever helemaal niks met dat stomme brabantse gelul van ze.

        /   Reply  / 
  6. fan

    In de finale moeten sowieso Rachel en Lisa komen! Whatever verdient het niet, ze kunnen een beetje zingen maar het is echt niet finale-waardig! Roan heeft een irritante stem, aan Jamal stoor ik me heel erg en Hester mag van mij de derde zin in de finale. Ze is in de loop van de weken veel beter geworden.

    En hoezo niet alleen dames in de finale? De laatste Idols had in de halve finale alleen maar vrouwen..

      /   Reply  / 
  7. Marc

    “Jullie gaan nog heel veel van mij horen.”

    Pfff zo vaak gehoord. En van niemand heb ik ooit nog wat gehoord.

      /   Reply  / 
  8. Quote

    Nederland kan gewoon niet stemmen en weet niet wat talent is. Zangeressen als Ruth Jackot en Edsilia krijgen de eer niet die ze verdienen, omdat iedereen de kont van Marco borsato likt. Logisch dat de artiesten nooit echt ver komen en als ze ver komen, willen ze het toch liever maken in Amerika waar ze talent wel weten te herkennen.
    Veel mensen doen zo overdreven over de top wat Whatever betreft. Al zouden ze winnen dan is er niemand die ook dat werkelijk een cd koopt. Weer zo een vage manier van stemmen kijk maar naar JAMAI toen der tijd????? Van mij mogen Whatever en Hester eruit. Whatever, omdat ze al enkele rondes terug eruit moesten. Ze kunnen best wel zingen, maar niet te vergelijken met de talenten die er nu zijn en die 2 rondes terug eruit moesten (Irma en Luigiano). Hester, omdat ik toch geen cd van haar zou kopen. Ik ga niet stemmen op iemand waar ik nooit een cd van zou kopen. Trouwens ze kan wel zingen, maar het lijkt alsof ze nog veel moet leren qua optreden en zo.Geen x-factor voor mij. Verder vind ik Jamal een heerlijke rustige stem hebben.Alsof iedereen als Mariah Carey moet kunnen gillen. En mooi dat Luigiano zegt dat we nog van hem zullen horen. Al hebben we het zo vaak gehoord, als hij erin geloofd en ervoor vecht kan het hem lukken. Ik gun het hem in ieder geval.

      /   Reply  / 
  9. Quote

    By the way wat een onzin dat Luigiano eruit moet omdat hij niet klinkt als iemand vn 16….sommige opmerkingen zijn niet echt heel snugger hoor mensen…Ik weet iedereen zijn mening, maar wat een niveau. Waar gaat het over dat hij kan zingen en de x-factor bezit of dat hij moet zingen als een 16-jarige??? Hahaha wat een onzin. En hij zong new york new york heel mooi. Wat moet hij zingen een liedje van K3? Of alleen soul, omdat hij donker is? Je hoeft niet te reageren hoor als je niks weet te zeggen. Al die onzin van hij is te oud te jong, hij is donker dus…. Bullshit

      /   Reply  / 
    1. Ray

      Het plaatje klopt gewoon niet met wat hij zingt. Hij heeft een hele goede stem, die nog tot ontwikkeling kan komen alleen ziet het er nu zo vreemd uit, zoals je K3 ook geen Marvin Gaye laat zingen. Maar dat is mijn mening.

        /   Reply  / 
      1. Quote

        Marvin Gaye als voorbeeld gebruiken is wel heel extreem aangezien iedereen weet wie Marvin Gaye is en wat voor liedjes hij zingt. Dus nee ik zie hem ook geen K3 liedjes zingen. Als hij bekend was met liedjes als K3 dan hadden we dit gesprek ook niet gehad. ALs Luigiano gewoon bekend was geworden met liedjes als new york new york dan had niemand wat gezegd. Mijn mening is weer dat het gewoon bullshit is. Dat je niet vind dat het bij hem past, oke daar kan ik me ergens ver weg nog in vinden, maar opmerkingen dat hij er daarom uit zou moeten of omdat zijn stem als een 60-jarige klinkt dat blijf ik onzin vinden. Maar ook dat is dan weer mijn mening ;)

          /   Reply  / 
        1. Quote

          p.s. of K3 liedjes van Marvin Gaye zingen

            /   Reply  / 
  10. Kate

    Ben ik nou de enige die al 4 weken had gewild dat Hester eruit was gegaan??? Ja, prachtige stem, wauw, ze kan super zingen! Maar ik kan er absoluut niet naar kijken!!! 0,0 uitstraling heeft die meid, heeel jammer!
    Het programma heet de X-factor.. en wat mij betreft doet uitstraling heel veel voor een artiest.. Hester is geen artiest!
    De overige kandidaten (op Whatever na) zijn allemaal artiesten te noemen!
    Even over het algemeen: ik vind het niveau dit jaar behoorlijk hoog, wat een voices!

      /   Reply  / 
    1. Quote

      Ik ben het met je eens

        /   Reply  / 
  11. Marvin

    Finale:
    - Rachel, ze verdient het gewoon en geeft elke week een show weg

    - Whatever, ze zijn zo leuk! en samen klinkt het zo lekker

    - Lisa, ze is super goed maar zeker niet de beste in alle opzichten maar ze mag 3e worden

    Hester, moet er zeker uit ze heeft de utisraling van een zout zak en is al veel te ver gekomen

    Jamal, is wel goed maar heb er niks meer

    Roan, is ook wel goed maar heb er niet veel mee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>