Eindelijk de liveshows van X Factor

Eindelijk is het zo ver, X Factor begint aan de liveshows. Zelf vind ik dat altijd het leukste onderdeel van de tv-talentenjachten: de beste kandidaten zijn over en gaan met de week zienderogen vooruit. Je hoort ze (bijna) hele nummers zingen en daarna volgt het strenge doch rechtvaardige jurycommentaar. Voordeel ten opzichte van de Soundmixshow van weleer, is dat je de kandidaten al kent en dus een band met ze hebt.

De twaalf kandidaten zijn in vier categorieën verdeeld. Elk jurylid heeft een categorie onder zijn hoede. Op die manier is het een dubbele competitie, want de juryleden zijn er ook op uit om met hun eigen kandidaten te winnen. Gedurende de race coachen ze hun eigen groep volop.

Ik heb er wel weer zin in. De shows van X Factor tot nog toe heb ik met een half oog gevolgd, maar ik heb wel gezien dat er weer een aantal talenten tussen zitten.

X Factor, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Internationale sterren staan finalisten X Factor bij
- Dit zijn de finalisten van X Factor
- Groepen X Factor verdeeld

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Eindelijk de liveshows van X Factor

  1. Juize

    Gaat lastig worden bij de uitslag denk ik.
    Ik denk (hoop) dat het 2 jongens zullen zijn die de sing-off in moeten.

      /   Reply  / 
  2. Mart

    Ga er vanavond eens goed voor zitten, topavondje gaat dat worden met ook de tv kantine. Eindelijk investeerd Erland in de programmering voor maart april en dat werpt duidelijk zijn vruchten af met een prachtige donderdagavond (zie cijfers van gisteren) geweldige vrijdagavond en zaterdag zit ik ook weer voor de buis, dan straks nog miljoenenjacht op de zondag en als toetje nog een geweldige dinsdagavond met uitstel van executie en mijn tent is top en zelfs de boulevard special op woensdag kan ik waarderen, nee eindelijk ziet het er geweldig uit

      /   Reply  / 
  3. richard

    WOW WAT EEN MEGASHOW EN SUPER VET BELACHELIJK MOOI DECOR!

      /   Reply  / 
  4. PINHEAD

    Het was weer fantastisch!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>