Bewijsmateriaal: Mystery Popstar Paars is Charlotte ten Brink

Met 99 procent zekerheid kunnen we inmiddels toch wel stellen dat Charlotte ten Brink schuilgaat achter Mystery Popstar Paars. De Telegraaf is het eerste medium in Nederland dat het zo stellig berichtte, inmiddels stapelen de ‘bewijzen’ zich op. Het sterkste bewijs is toch wel een filmpje op YouTube uit 2005, waarin Jim Bakkum een duet zingt met Charlotte ten Brink. Het stemgeluid van Charlotte en Mystery Popstar Paars komt sterk overeen.

Oordeel zelf en bekijk het videootje van Jim en Charlotte die We’ve got Tonight zingen:

En bekijk het optreden van Mystery Popstar Paars:

Hoor je hoe het stemgeluid bijna identiek is? Natuurlijk zit er vier jaar tussen de twee opnames, een periode waarin de stem van Charlotte is gerijpt.

Vrijdag heeft ze haar eerste optreden in de liveshows. Dan zal ook zij zich ontdoen van haar masker. Na vrijdag geen Mystery Popstars meer dus.

Zie ook:
- 1e liveshow Popstars voorbij; Michelle en Davy in gevarenzone
- Video: Wie zijn Mystery Popstar paars en rood?
- Popstars: Dewi zet haar rode maskertje af
- Is mystery popstar paars Charlotte ten Brink?
- Mystery Popstars; leuk, maar wat heb je er aan?

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Bewijsmateriaal: Mystery Popstar Paars is Charlotte ten Brink

  1. Remko

    Het is duidelijk Charlotte

      /   Reply  / 
  2. Bradley

    En waar zou ik haar in godsnaam van moeten kennen?

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      van haar papa Robert. En de Liga-reclame die 4 jaar heeft gedraaid op tv

        /   Reply  / 
      1. Bradley

        Ja, ja, dus de dochter zijn van een bekend iemand maakt je ook al dusdanig bekend dat je van SBS een maskertje op moet? Het moet toch niet gekker worden. What’s next, Joling met een kale kop en schrikken van Nance zonder make up?

          /   Reply  / 
        1. Cynneke

          Dat laatste zag er de afgelopen Popstars écht niet uit! Toen was Nance niet eens herkenbaar!

            /   Reply  / 
  3. Tim

    LEKKER BOEIEND!

      /   Reply  / 
  4. dagobert duck

    Gargamel heeft een kat, Azraël genaamd. Een smurf is reddeloos verloren in de klauwen van Azraël, maar Gargamel staat niet toe dat Azraël een smurf verschalkt.En daar heeft dit nederlands volkje nog steeds last van.Ja Herman het leven als volwassene val om de donder niet mee.

      /   Reply  / 
  5. Daan

    Wat is er nu leuk aan om te raden welk talentloos kind van een bekende nederlander achter een masker zit? Misschien dat kinderen tot 12 jaar dit nog wel grappig vinden, maar volwassenen worden met deze onzin toch totaal niet serieus genomen door SBS6?! Des te erger dat sites als deze daar nog serieus in meegaan ook en het belangrijker maken dan het is.

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Mystery Popstar Paars doet vanavond masker af | Zappen

  7. barry

    als dochter van een bekende presetator heb al heel wat stemmen binnen vooral bij de popstars jury en dat is alleen maar omdat ze haar vader robert den brink recht in de ogen willen aankijken in de wandelgangen bij rtl 4 goh wat hebben de andere deelneemers toch pech dat een van hun ouders niet met hun hoofd op tv verschijnen want dan hadden zij ook net als chalotte brink een flinke voorsprong gehad .maar ja ook patricia paay maakt duidelijk haar keuze wie er moet winnen haar lieverdjes zijn robin en bart de ideale schoonzoon voor haar dochterlief christina.dus geen chalotte brink jammer he

      /   Reply  / 
  8. els

    helemaal mee eens

      /   Reply  / 
  9. marij

    Charlotte heeft wel degelijk talent, dat kun je niet ontkenne. Maar Popstars? Wat moet zij nu in een popbandje gearrangeerd door een stel commerciele idioten? Ze moet lekker doorgaan met zangles en niet proberen bekend te worden om bekend te zijn….maar hard werken en ik wed dat ze een grote kans maakt om veel succes in de muziek te krijgen, of dat nu voor een breed publiek is of niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>